APLAUZ ĆE TRAJATI ZAUVEK! NE SUŠIM OBRAZE SAT VREMENA! Otkrivamo zašto su se svi poklonili "Korenima"! Ako niste gledali poslednju epizodu, napravili ste VELIKU GREŠKU!

Kraj serije izazvao muk!

Koreni
Koreni, Foto: Screenshoot

Domaća serija "Koreni" večeras se završila, a Srbija se prikovala uz televizore da vidi kraj sage o Katićima.

 

Kraj same serije rasplakao je mnoge, a malo je reći da su naši glumci zaslužili ogroman aplauz.

Nakon što se završila poslednj epizoda "Korena", usijale su se društvene mreže. Stotine komentara preplaivili su Tviter i Fejsbuk, a ljudi sa knedlom u grlu komentarišu Simkinu smrt.

Definitvno, ova scena je ostavila utisak na mnoge, te tako masa ne može da zaustavi suze.

"Rsplakala me Sikina smrt," "Javite glumcima da aplauz traje do zavuek," Duboki naklon za sve", "Dok sam čitala književno delo pre petnaestak godina plakala sam naglas, gledajući finalnu epizodu nekako mi se suze zaglaviše u grlu", "Kakva gluma, majko mila, ne sušim obraze sat vremena", "Nismo imali bolju seriju"...

To si samo neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

"Koreni" su osvojili Srbiju jer se u mnoštvu motiva i tema, posebno se izdvajaju motiv porodice i porodičnog sukoba između očeva i sinova, porodično poreklo i problem identiteta, održavanje kultova srpske nacionalne mitologije, politički sukobi koji dovode do narodnog oblikovanja sprskih intelektualaca školovanih u inostranstvu, patrijahalna despotija kao kult, uloga i položaj žena u porodici, kao i mnogi drugi...

Koreni
Koreni, Foto: Screenshoot

Tviter se večeras poklonio "Korenima" i srpskim glumcima, a kako navode, nadaju se da će se nastaviti ekranizacija i drugih Ćosićevih romana, jer su "Koreni" bili pun pogodak.

Koreni
Koreni, Foto: Screenshoot

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi