Vuk Kostić
Alo!/Nenad Vujanović
Vuk Kostić

Alo!/Nenad Vujanović

Vuk Kostić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Glumac Vuk Kostić aktivan je na društvenoj mreži Instagram, na kojoj kači fotografije različitog sadržaja!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Srpski glumac Vuk Kostić talenat i ljubav prema ovoj vrsti umetnosti nasledio je od svog oca Mihajla Kostića Pljake, legendarnog srpskog glumca. On je svoju profesionalnu karijeru na filmskom platnu započeo davne 1957. godine u filmu "Subotom uveče", a poslednju ulogu odigrao je kao Milutin Nedić u seriji "Đeneral Milan Nedić".

Pljaku pamtimo i kao Pavla iz "Povratka otpisanih", po filmu "Ljubičice", a bio je, između ostalog, i šef obezbeđenja u "Sivom domu". Ipak, malo ko je primetio da je u kultnoj i višestruko repriziranoj seriji "Srećni ljudi", snimljenoj 1993. godine, imao epizodnu ulogu. Mihajlo Kostić pojavljuje se u 30. epizodi, kada kod njega koji tumači ulogu upravnika kafilerije dolaze Vukašin Golubović i Neca u potrazi za izgubljenim Simom.

Mihajlo Kostić Pljaka

Screenshot Youtube

Mihajlo Kostić Pljaka, Foto: Screenshot Youtube

Čitavu bivšu Jugoslaviju rastužila je vest o njegovoj smrti 2001. godine. On je izgubio borbu sa opakom bolešću - leukemijom, od koje je preminuo u svojoj 67. godini života, što je najteže palo njegoim sinovima Vuku i Nestoru, ali i supruzi Gordani.

Njegova mama Gordana nije se toliko pojavljivala u javnosti, ali Vuk je svojevremeno objavio fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa majkom i bratom Nestrom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Aug 22, 2017 at 1:51pm PDT

Gordana je, inače, radila kao profesorka na Institutu za strane jezike, a malo od Vukovih fanova je imao priliku da vidi kako ona izgleda. Upravo zbog toga njihova stara porodična fotografija na glumčevom Instagram nalogu privukla je veliku pažnju, a dirljive reči kojima je Vuk opisao svoju majku raznežile su mnoge.

- Najlepša mama na svetu... Moja mama - napisao je Vuk uz fotografiju iz detinjstva.

Pogledajte BONUS video:

Prozvao je Snežanu Dakić jer se bez grama šminke pojavila u javnosti, ona ga komentarom oduvala!