Danijela Štajnfeld
YouTube/printscreen
Danijela Štajnfeld

YouTube/printscreen

Danijela Štajnfeld, Foto: YouTube/printscreen

Franc Štefan Gadi, bivši momak glumice Danijele Štajnfeld oglasio se na društvenoj mreži Tviter povodom situacije o kojoj bruje mediji i uputio joj podršku, ističući da je ona preživela veliko nasilje 2012. godine.

Prema pisanjima dnevnog lista Njujork tajmsa, glumica Danijela Štajnfeld je bila u emotivnoj vezi sa Francom Štefanom Gadijem, u periodu kada ju je napastvovao glumac i kolega Branislav Lečić.

– Gotovo nikad ne objavljujem ništa lično na Tviteru, ali Danijela već devet godina nosi užasan teret nasilja koje je preživela. Molim vas, pročitajte ovo – napisao je nekadašnji emotivni partner Danijele Štajnfeld na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Kako se navodi u članku Njujork tajmsa Danijela Štajnfeld je priznala svom tadašnjem dečku da ju je silovao „stariji čovek” s kojim je igrala u predstavi.

Danijela Štajnfeld

Printscreen/instagram

Danijela Štajnfeld, Foto: Printscreen/instagram

Gadi je inače član Međunarodnog instituta za strateška istraživanja.

Podsetimo, Danijela je prvi put o silovanju progovorila prošle godine kroz dokumentarni film „Zaceli me”, a nekoliko meseci kasnije je obelodanila da je moćnik iz filmske industrije koji ju je napastvovao Branislav Lečić, što glumac prethodnih dana oštro demantuje, a u petak ide na saslušanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

LJUBICA

25.03.2021 19:50

E samo sam cekala decka da se izjasni o silovanju! Ista Milenina skola.