Očajne domaćice
printskrin
Očajne domaćice

printskrin

Očajne domaćice, Foto: printskrin

Glumice iz serije "Očajne domaćice" ponovno će se okupiti u nedjelju, 12. aprila, kako bi razgovarale o organizaciji "Fond glumaca", ali tome neće prisustvovati dve glavne glumice popularne serije! Marša Kros, Vanesa Vilijams, Brenda Strong, Eva Longorija i Dejna Delanej uključiće se preko svojih kompjutera, dok Felisiti Hofman i Teri Hačer neće učestvovati u ovom onlajn panelu. 

Felisiti Hofman

EPA/MIKE NELSON

Felisiti Hofman, Foto: EPA/MIKE NELSON

Razlozi za Hofmanovu su prilično očigledni. Prošle godine ona se našla u žiži javnosti pošto se izjasnila krivom za prevaru u vezi sa prijemom njene kćerke na koledž, što je dovelo do kratkog boravka u zatvoru i ogromnih kazni.

Teri Hačer

Printscreen

Teri Hačer, Foto: Printscreen

Hačerovu, s druge strane, bije glas da je vrlo nezgodna i da je izuzetno teška za saradnju. Glumice iz serije su više puta nagoveštavale da je jedna od njih problematična, i sklona maltretiranju i zlostavljanju svojih koleginica. A onda je i došlo do zloglasnog incidenta sa fotografisanjem za Vaniti Fer 2005. godine, gde je Hačerova navodno zahtevala da bude smeštena u središte fotografije i insistirala da prva odabere kupaći kostim u kojem će se slikati. 

Ovo okupljanje obradovalo je mnoge fanove serije, i svi jedva čekaju da glumice vide opet zajedno na TV ekranima!