O seriji "Koreni" bruji Srbija, a ono što je Igor Đorđević rekao o svojim scenama seksa, ostaviće sve U ČUDU!

Đorđe Katić je osvojio naša srca, a evo kako se on oseća stvarno

Igor Đorđević, Koreni
Igor Đorđević, Koreni, Foto: Screenshoot Youtube

Glumac Igor Đorđević u popularnoj seriji igra Đorđa Katića, a nedavno su svi komentarisali scene seksa sa koleginicom Milicom Janevski.

Serija “Koreni” obeležila je jesenju sezonu na RTS, dočekala vas je neverovatna popularnost, kako uspevate da se nosite s tim?

- Osećam to kao odsustvo privatnosti više nego kao popularnost. Ne doživljavam kao važnu stvar, to je propratni manifest mog posla i kao i sve na ovom svetu vrlo prolazno... Popularan si danas, sutra te niko ne zna. Ili danas si obožavan, sutra prezren. Opasno je verovati u to i na tome graditi osećaj o sebi.

Đorđe Katić je u "Korenima" veoma nesrećan, koliko puta i kada ste se u životu osetili nesrećnim?

- Ne znam broj, ali mnogo puta. Uverenja sam da nesreću bilo koje vrste ne treba doživljavati kao nesreću, već kao jedini mogući način da napredujete i sazrevate. Nesreća ume da bude velika motivacija da se ide dublje, iako nelogično zvuči jer svi mi želimo da budemo srećni. Ja verujem da je to istina. Život se manifestuje kroz probleme, u prirodi života je da vam postavlja izazove, velike i male, i što pre to prihvatimo i ne pitamo se zašto se baš meni ovo dešava, bolje po nas.

O scenama seksa se mnogo pričalo, da li je to bilo najteže snimiti u celoj seriji?

- Po vašim aršinima porno-glumci krvavo zarađuju za hleb. I verovatno je to istina. Bilo kako bilo, bilo je mnogo zahtevnijih stvari na snimnju od scena vođenja ljubavi koje se vrlo brzo snime i gde je meni najbitnije da se koleginice ne osete neprijatno.

U drugoj sezoni “Senki nad Balkanom” tumačite lik negativca, reklo bi se da su vas reditelji prepoznali u toj ulozi. Plašite li se da ćete ući u kalup negativnih likova iz kojeg ćete teško izaći?

- Radujem se toj ulozi i uopšte saradnji sa Bjelogrlićem u “Senkama”. On je već dobrano pomerio standarde naviše u snimanju serija kod nas i još ih pomera. Njegova energija na setu i promišljanja dok režira mi vrlo prijaju kao glumcu. Ne plašim se. Pa nek i bude tako, nisu svi negativci isti. I niko nije samo negativac. To u životu ne postoji, postoji u bajkama i lošim filmovima. Đorđe u “Korenima” je po tim merilima negativan lik, ali ga je dobar pisac kakav je Ćosić i te kako opravdao i oslikao tako da ga možemo razumeti i negde opravdati.

Igor Đorđević, Koreni
Igor Đorđević, Koreni, Foto: Screenshoot Youtube

Šta ste naučili od Žarka Lauševića?

- Radije ću vam reći jednu duhovitost kojoj se uvek nasmejem kad se setim nego neku poruku, ako želite njegovu mudrost, pročitajte njegove knjige. Sa snimanja sam zapamtio rečnicu kojoj se često nasmejem, a koja dokazuje Lauševu veliku duhovitost. Kada smo na setu dobili neke jadne, siromašne palačinke posle ručka, Lauš je zagrizao jednu i onda sa znatiželjom upitao kuvara: “Mmm, oprostite, a bez čega su ove palačinke?”.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi