Radoje Bukvić
E stock
Radoje Bukvić

E stock

Radoje Bukvić, Foto: E stock

Serija, koja je rađena po najvišim produkcijskim standardima, počeće da se emituje 16. decembra na MTS kanalu TV „SuperStar“. U „Besi“ igra preko 120 glumaca, najviše iz Srbije, Albanije, a potom i iz Hrvatske, Slovenije i Velike Britanije.

PROČITAJTE JOŠ:

Radnja serije se vrti oko albanskog obećanja koje se mora održati i po cenu života, a sve nakon što ćerka albanskog šefa mafije umire u automobilskoj nesreći u sudaru u kojem je učestvovao Srbin.

Scenarista Toni Džordan istakao je da „Besa“ nije još jedna kriminalna tema i da se radi o mnogo većoj emociji.

- Pre svega, u seriji „Besa“ se ne radi o kriminalu i gangsterskoj temi, ovo je priča o porodici. Imam šestoro dece i učinio bih sve kako bih ih zaštitio. O tome se ovde radi. Uloga Radivoja Bukvića govori o ocu koji kroz teške trenutke saznaje koliko je jak i koliko toga može da izdrži samo da bi zaštitio porodicu - ispričao je scenarista i otkrio da će zaplet doneti i potpuno neočekivani obrti.

- Ono što je ključno jeste da neće biti akcije, serija će biti koncentrisana na priču, odnosno na dramu. Pored priče, koja se vrti oko porodice, i uloge Radivoja Bukvića, saznaćemo da nemamo jednu, već tri glavne priče. I kroz taj rasplet videćemo da li će glavni junak uspeti da se izdigne iz svih nedaća i izađe iz zapleta koji ga je snašao - zaključio je Toni.

Miloš Timotijević

E stock

Miloš Timotijević, Foto: E stock

Ni glavni glumci Timotijević i Bukvić ne kriju uzbuđenje zbog novog projekta.

- Nadam se da će publiku prevashodno privući kvalitet ove serije i da će u tome uživati. Vredno smo radili na ovome i nadam se da će gledaoci videti koliko je truda uloženo - kaže Timotijević, dok Bukvić naglašava kvalitet glumačke ekipe.

- Ono što me je motivisalo da izguram ovu seriju jeste posvećen tim i kolege koje su dale svoj maksimum. Shvatio sam da ništa sem maksimuma nije opcija i nadam se da smo uspeli da dobacimo do scenarija koji nam je Toni dao - kaže Bukvić.

Glavnu uloge, pored Bukvića i Timotijevića, igra Arben Bajraktaraj, a gledaćemo i Lanu Barić, Milicu Gojković, Milana Marića, Greza Paljaska, Radoslava Milenkovića, Hanu Selimović, Marka Janjića, Borisa Milivojevića, Ivana Zarića, Sebastijan Kavaca, Milenu Radulović, Slavena Došla, Nebojšu Dugalića, Mirsada Tuka i mnoge druge.

 

Komentari (1)

x

14.12.2018 12:07

Mogu misliti kako će nas Srbe prikazati a kako vlasnike Žute kuće.