Njihova NEOBIČNA LJUBAVNA priča će vas zaprepastiti, imali su NAJČUDNIJE UPOZNAVANJE na svetu!

Alo.rs/B.Z. | vip 2019-05-14 22:18:41 2019-05-14 22:18:41

Zala Kralj i Gašper Šantl predstavljaju Sloveniju na Evroviziju 2019. u Tel Avivu.

Printscreen

Oni su novi duo koji je udružio snage 2017. godine. Pre nego što su se upoznali, oboje su bili usresređeni na razvoj svojih karijera.

 

Zala je počela da svira i peva obrade popularnih pesama, a ubrzo počela da piše i svoje pesme. Gašper je počeo da svira gitaru u mladosti, a kada je stigao do tinejdžerskih godina, njegova muzika ga je odvela u Prag, gde je, pod krilom Faust Records studija, učio da postane audio producent i kompozitor. Posle dve godine, u potrazi za inspiracijom, odlučio se na biciklističko putovanje kroz Evropu gde je napisao pripev za njihov prvi singl Valova.

 

Pevači su se prvi put sreli na Instagramu: kada je Zalin video snimak znao je da je pronašao pravog pevača za svoju novu pesmu. Valovi su imali veliki uspeh. Bila je popularna na svim radio stanicam širom Slovenije, a osvojila je i slovenačku godišnju muzičku nagradu Zlata piščal za najbolju pesmu 2017. godine. Duo se vratio 2018. godine sa 2 nove pesme, od kojih svaka prikazuje Gašperov nežni elektronski pop stil i Zalin mekani glas.

Četvrti singl grupe Sebi predstavljen je na ovogodišnjoj Evroviziji. Zala i Gašper su na scenu doveli svoj šarm i autentičnost i osvojili kartu za predstavljanje Slovenije na Eurosongu 2019. godine.

 

Expand player
Pogledajte više