MASIMO SAVIĆ RETKO GOVORI O SVOJIM TRAUMAMA Njegova gorka istina: Jedna žena izvukla ga je iz kandži droge, a sa samo 6 godina doživeo je strašnu tragediju! (VIDEO)

Iako je dete razvedenih roditelja, pevač je ostao veran svojoj ženi i u braku su već skoro tri decenije

Masimo Savić
Masimo Savić, Foto: Printscreen

Hrvatski pevač Masimo Savić nikada nije krio da je imao veoma teško detinjstvo što se kasnije odrazilo i na njegove odrastanje i probleme sa narkoticima iz kojih se jedva izvukao.

On je u intervju za “Gloriu” otkrio da je detinjstvo bilo jako teško jer je vrlo rano ostao bez oca.

– Kako su se moji roditelji rastali kad sam imao tri godine, moj otac je oboleo od leukemije i umro kada sam imao šest godina, a tada je već bio u drugom braku. Ne priznajem premisu “onaj koga su zlostavljali će postati nasilnik” – ja sam dete rastavljenih roditelja, pa ću imati isti takav brak – ne verujem u to. Kod mene je baš obrnuto – rekao je Masimo.

U svojim intervjuima često je otvoreno govorio o tome da ga je upravo supruga Ena izvela na pravi put i pomogla mu da pobedi tešku bolest zavisnosti od narkotika. 

BONUS VIDEO: 

On je takođe dodao da mladi koji su imali teško detinjstvo treba na vreme da nađu dobrog uzora koji će ih izvesti na pravi put.

– Treba da nađu nekoga ko im imponuje – profesor, roditelj, stariji prijatelj, deo generacije. Neko ko će im reći što su dobre knjige. Ne treba sve čitati, niti slušati sve što škola kaže. Ali postoji jedna količina jako dobrih knjiga koje bi savetovao svima, koje su mi otvorile um, da počnem više analitički razmišljati o svemu što me okružuje. Savetovao bih mir, dobre živce i da uživaju u mladosti jer ona strašno brzo prođe. Život brzo prolazi i verujte mi, ja sam juče imao 16 godina. To je moj osjećaj – imam telo pedesetogodišnjaka, ali unutra je biće koje ima najviše 30 godina. Moje telo je skafander, unutra je mlado biće. Žao mi je što nisam bio svesniji dok sam živio mladost koliko je posebna. Premalo sam stao na loptu i uživao u svetosti života i božanstvenosti planeta. Previše novca ulažemo da vidimo šta je u svemiru, a ne znamo šta je u moru. Krivo su nam postavljeni imperativi i čini mi se da svet ne ide u dobrom pravcu te da se u klimatskom smislu moramo osvestiti – zaključio je poznati muzičar.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi