Nina Radulović i Branislav Lečić
Rajko Ristić/Alo!

Naime, Nina već danima ne izlazi iz svog novog doma na Karaburmi u kojem, sa sinom Lavom, živi poslednjih nekoliko meseci. Kako nam je izvor blizak voditeljki ispričao, Radulovićeva je pre izvesnog vremena prodala stan na Dedinju koji je dobila nakon razvoda od Lečića i preselila se u deo grada u kojem žive njeni roditelji.

- Nakon razvoda od Lečića, Nini je pripao luksuzni stan na Dedinju u kojem je donedavno živela sa sinom Lavom. Međutim, rešila je da ga proda i preseli se na Karaburmu, kako bi bila što bliža roditeljima koji imaju stan u istom kompleksu kao i ona. Sada, kada se sve ovo izdešavalo sa njenim bivšim suprugom, to se pokazalo kao dobar potez - kaže naš izvor na početku razgovora za „Alo!“ i objašnjava da Radulovićeva teško podnosi optužbe koje je na račun njenog bivšeg supruga iznela Štajnfeldova.

Danijela Štajnfeld ispričala je u svojoj potresnoj ispovesti da ju je poznati glumac navodno silovao pre devet godina i da se seksualni napad dogodio na obroncima Beograda, a ekipa „Alo!“ pronašla je vikendicu Branislava Lečića, koja se nalazi nadomak prestonice u naselju Ritopek u opština Grocka. U sklopu velelepne nekretnine, u kojoj se navodno zlostavljanje dogodilo, nalazi se garaža, savršeno uređeno dvorište, okućnica... Vikendica je ograđena visokom drvenom ogradom, a obezbeđena je sigurnosnim vratima i video nadzorom. Lekine komšije su za „Alo!“ izrazile sumnju u glumičine navode, ističući da ga uvek viđaju samog, te da je miran, tih i kulturan čovek.

- Potpuno se povukla, nigde ne izlazi, nikome se na javlja na telefon. Komunicira jedino sa svojim roditeljima i sa nekoliko najbližih prijatelja. Ne želi da se javno oglašava o svemu što se dešava, izbegava da čita novine i gleda televiziju jer ne želi da se izlaže dodatnom stresu - kaže naš izvor i dodaje da su joj roditelji najveća podrška.

- Majka Gorica joj je oduvek bila najveći oslonac, ali i pomoć kada je reč o odgajanju njenog i Lekinog sina. Majka je i sada bodri i savetuje kako da se nosi sa ovom situacijom. Obema je veoma važno da zaštite Lava i da on što manje bude upućen u ovu priču - kaže naš izvor i objašnjava da je Radulovićeva nedavno takođe prošla težak period kada je operisala kičmu.

- Ni od toga se nije potpuno oporavila, a sada ju je i ovo stiglo. Operisala je diskus herniju i tri nedelje je bila na bolničkom lečenju. To joj je teško palo, a sada se suočava sa mnogo većim problemom - ispričao je izvor za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Duda

27.03.2021 10:23

Proklet je taj Ritopek, to nije vikendica, to je kućetina, mnogi nemaju toliku kuću gde žive, čuj a ovo je vikendica, stavio koleginicu u kola da odveze do stana, pa odvezao u Ritopek, devojka nije znala gde se nalazi, strašno