Dragomir Bojanić Gidra
Printscreen Youtube
Gidra i De Niro

Printscreen/Youtube

Gidra i De Niro, Foto: Printscreen/Youtube

Šta to spaja većeg od života Roberta De Nira i našeg legendarnog Gidru? Osim što su glumci, reklo bi se - na prvi pogled ništa. Međutim, upravo njih dvojica postali su tema posta koji se munjevito širi društvenim mrežama, a sve zbog tetovaže na nozi jednog Italijana.

De Niro

Printscreen/instagram/Massimlian

De Niro, Foto: Printscreen/instagram/Massimlian

Kada je od mušterije dobio zahtev da mu istetovira lik Roberta de Nira na butini, italijanski tatu-majstor Maksimilijan Mok Morcioni nije mogao ni da pretpostavi da će tviteraši s Balkana u njegovom "remek-delu" prepoznati Her Žiku Pavlovića, odnosno Dragomira Bojanića Gidru.

Iako je Gidra tokom 60-ih godina prošlog veka snimao špageti vesterne u Italiji, i to pod imenom Entoni Gidra, i to radio s velikim i zapaženim uspehom, ispod slike se ipak vidi da je neimenovani muškarac tražio tetovažu sa likom De Nira.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Massimiliano ???? Morcioni (@mockyourlife) on Nov 26, 2018 at 5:03am PST

Velika sličnost sa Gidrom nije promakla srpskim tviterašima, pa nije prošlo mnogo vremena i ova slika, zajedno sa skrinšotom iz "Žikine dinastije", počela je da cirkuliše društvenim mrežama.

Ono što nam svima ostaje da se nadamo jeste to da se vlasnik tetovaže neće baš puno razočarati kada bude saznao da umesto lika Majka Korleona njegovo telo krasi lice Her Žike Pavlovića.