Ana Lečić
PrntScrn
Ana Lečić

PrntScrn

Ana Lečić, Foto: PrntScrn

Glumica Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića, napadnuta je u ponedeljak u Crnoj Gori, piše Srpski telegraf.

Kako se navodi, ona je otišla u šetnju sa drugaricom, a tom prilikom prepoznala ju je grupa tinejdžera koji su zatim krenuli da viču: “Lečić je silovatelj” i “Zatvor za Leku”.

Ana Lečić

Facebook

Ana Lečić, Foto: Facebook

- Ana se dogovorila sa drugaricom iz Crne Gore da na nekoliko dana doputuje da bi se sklonila od pritiska koji danima oseća zbog svega kroz šta prolazi njen otac. U Beogradu skoro da nije izlazila na ulicu jer su mediji pratili svaki korak njenog oca i porodice. Već nekoliko dana je u Kotoru, a prekjuče su je neki momci vređali jer su je prepoznali na ulici. Tinejdžeri su počeli da joj dobacuju: ‘Otac ti je silovatelj, treba da je u zatvoru, braniš oca siledžiju! Ti si sramota za ženski rod, marš iz Kotora’. Ana se nakratko okrenula, pogledala u njih, a drugarica joj je rekla da na to ne obraća pažnju jer su očigledno neki klinci u pitanju - rekao je izvor za Srpski telegraf.

Komentari (6)

sara

15.04.2021 10:23

Neka stavi prst na čelo i razmisli zašto je to tako, mada mislim da dobro zna zašto, i kako bi se osećala da je njoj neko uradio to što je njen otac uradio Merimi i Danijeli!!!.

ti moje ja tvoje

15.04.2021 11:56

@sara - Nema brige, tante za kukuriku, ta mlada glumica Jevrejka, ako nema brata, ima oca i biće 1:1. Otac joj je mlađi od Lečića, vidim ne nosi periku i ne guta viagru. Šta će onda da kaže Lečić, može na lažni poligraf.

DRR

15.04.2021 13:15

@sara - ? ZASTO SRBI NISU KAZNILI MILENU JER JE PREDSTAVILA SEBE KAO ZRTVU VI EJ PODRZALI A ONA JE ODMAH PODRZALA FILM AIDA I POKAZALA DA SVE STO RADI IMA POLITICKU ANTISRPSKU POZADINU

ja

15.04.2021 11:01

a ako se stavi prst na celo mozda on to nije uradio sta ako su one sve to izmislile da bi se reklamirale

Snezana

15.04.2021 11:11

Na zalost roditelja ne mozes da biras, ali i te zene nisu imale pravo izbora, a on bljuzga nije razmislja da ima decu, a i da su one necija deca.

7koleno

15.04.2021 13:13

@Snezana - zar nije cudno sto politicari i tajkuni lopovi NISU SVESNI da ce sve njhovo PLATITI njihiva deca