Nevena Bridžin
PROMO
Nevena Bridžin

PROMO

Nevena Bridžin, Foto: PROMO

Ove nedelje Tajms je objavio veliki intervju sa Nevenom na naslovnoj strani a prenose ga svi vodeći mediji u Britaniji. Insajderi iz Vestminstera kažu da su u toku i planovi za televizijski serijal o životu jedne od najpoznatijih i najuticjanijih srpkinja u Britaniji.

Naša srpkinja, operska diva Nevena Bridžin supruga britanskog političara Endru Bridžina koji predvodi Bregzit, trenutno je na naslovnim stranama svih vodećih britanskih medija. Čuveni Tajms je objavio njenveliki intervju na naslovnoj strani.

Jedna od napoznatijih i najuticijanijih sprkinja u Brijtaniji, Nevena je nedavno lansirala glamurozni sajt Žene iz Vestminstera (www.thewivesofwestminster.com) o kome vodeći britanski mediji ne prestaju da pišu. Gardijan, Dejli Mejl, BBC, Talk Radio, Skaj njuz, Tajms pišu o glamuroznoj sprkinji, i njenom sajtu na kome otvoreno piše o svom iskustvu u ulozi žene političara. Od kako je sajt Žene iz Vestminstera pokrenut, ne postoji novina ili televizisjka emisija koja nije tražila Nevenin eksluzivni intervju, a ona je odlučila da govori za Tajms. Kako piše britanski San, vodeće televizijske produkcijske kuće žele da naprave seriju o njenom životu.

Nevena Bridžin

PROMO

Nevena Bridžin, Foto: PROMO

Kako piše Tajms a prenosi Dejli Mejl, Nevena se na svom sajtu Žene Vestminstera ruši predrasude žena političara i priča o temama koje je zanimaju i zalažu se za sve žene, poput jednakosti polova, situacijama sa kojima se susreće u svom životu, ulozi majke, modernom životu, kao i o modi.

"Izgrađujem put za neke buduće političke žene u Britaniji i celom svetu koje će za 50 godina moći da ispričaju svoju priču dok je žive", kaže Nevena za britanski Tajms.

"To je samo po sebi revolucionarno, ja dokumentujem prvi digitalni nacrt života supruge politčara onako kako se događa u trenutku i kako ga živim."

Ona dodaje: 'Postoji veliki ljudski i javni interes za sve nas, žene iza muškaraca koji vode britansku politiku”. Nevena se poigrava sa predrasudama o ulozi žena u kuhinji i objavila je video snimak koji je preneo Dejli Mejl kako pokazuje svoju kuhinju: Narodno pozorište u Beogradu

 

“Poigravam se sa stereotipima po kojima supruga političara treba da bude nevidljiva i tiha i da kuva i šta god. To je smešno za vremena u kojima živimo, ta vremena su prošla”, kaže Nevena za Tajms i otkriva da u njihovoj kući ne kuva ona, već njen muž. 

Sajt “Žene iz Vestminstera” sadrži priče iz Neveninog života u Londonu i fotografije sa glamuroznih događaja sa zabave engleske kraljice u Bakingemskoj palati, i koktela sa premijerkom Britanije Tereze Mej. Ona takođe piše o svom iskustvu kada je dovela svog četvoromesečnog
sina Blejka Peruna na prijem u Dauning stritu broj 10, gde se nalaze stan i kancelarija britanskog premijera, Tereze Mej.

Nevena Bridžin

PROMO

Nevena Bridžin, Foto: PROMO

Nevena je izjavila za Tajms kako je bila prijatno iznenađena što u Dauning stritu broj 10. postoji mini prostor za majke koje žele da doje svoju decu i da ih presvuku.

Posebnu pažnju medija izaziva nedeljna modna kolumna Oh My God! Koja prikazuje stajlinge vodećih svetskih dizajnera od Toma Forda do Labutena i Gučija.

Nevena Bridžin

PROMO

Nevena Bridžin, Foto: PROMO

Nevena u intervju za Tajms takođe govori i o NATO bombardovanju Beograda i tome kako je bila u skloništima. “Govorim u svoje ime. Ovo nije projekt mog muža”, kaže ona. "Možda će se buduće generacije političkih supružnika za stotinu godina okrenuti i reći:" Hajde da vidimo kako je ova žena živela u ulozi političara u vreme Bregzita u Britaniji".

Nevena Bridžin

PROMO

Nevena Bridžin, Foto: PROMO

 

Nevena Bridžin

PROMO

Nevena Bridžin, Foto: PROMO