Nenad Jezdić
Printscreen/YT

 

Nenad Jezdić

Alo/ Dejan Briza

Nenad Jezdić, Foto: Alo/ Dejan Briza

Nagrada "Miloš Žutić" Udruženja dramskih umetnika Srbije (UDUS) za 2018. godinu svečano je uručena Nenadu Jezdiću, nakon izvođenja predstave "Kralj Betajnove" na sceni "Ljuba Tadić" JDP.

PROČITAJTE JOŠ:

Nagradu mu je u nedelju uveče uručila Ognjanka Ognjanović Žutić, supruga velikana srpskog glumišta Miloša Žutića.

Nenad Jezdić

Printscreen/YT

Nenad Jezdić, Foto: Printscreen/YT

"Obradovali ste mene i moju porodicu, ova nagrada mi je izuzetno dragocena i ona me osnažuje, raduje i krepi u mnogostrukosti poslova koje radim. Ona je putokaz da bazični posao obavljam kako valja. Nadam se da ovo nije moj konačni učinak kada su u pitanju nagrade, a pogotovo je u pitanju moje angažovanje na sceni. Za mene ona predstavlja samo predah u maratonu, mesto gde ću da zastanem i osvežim se na svom delovanju na pozorišnim scenama", rekao je Jezdić.

Nenad Jezdić

Alo/ Dejan Briza

Nenad Jezdić, Foto: Alo/ Dejan Briza

Jezdić je 24. laureat nagrade "Miloš Žutić" koju UDUS dodeljuje za najbolje glumačko ostvarenje na domaćim profesionalnim scenama, premijerno izvedenim u protekloj pozorišnoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ:

Nagrađen je za ulogu Jožefa Kantora u predstavi "Kralj Betajnove" Ivana Cankara, u režiji Milana Neškovića, u produkciji JDP. U konkurenciji je bilo 16 glumaca sa glumačkim ostvarenjima izvedenim u periodu od 1. jula 2017. do 30. juna 2018. godine.

Nagrada se sastoji od plakete sa likom Miloša Žutića. Rad akademskog vajara Zvonka Novakovića, unikatne diplome na pergamentu - rad akademskog slikara i scenografa Geroslava Zarića, i novčanog iznosa.

Nataša Ninković je dve decenije u braku sa bogatim biznismenom! Evo kako on izgleda! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 19.09.2019. 22:03 Nikada ih nećete videti zajedno u javnosti! Nataša Ninković , Foto: Rajko Ristić/Alo! Nataša Ninković je jedna od naših najpoznatijih glumica, a na veliko izenađenje, na jednom događaju se pojavila sa suprugom Nenadom Šarencom zbog kojeg je davno odbila ponudu koja je stigla iz Holivuda.

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji