Neda Arnerić
Alo! Rajko Ristić
Neda Arnerić

Alo! Rajko Ristić

Neda Arnerić, Foto: Alo! Rajko Ristić

Neda Arnerić je bila 39 godina u skladnom braku sa dr Miloradom Mešterovićem. Pre ovog braka, Neda je iza sebe već imala dva braka, sa Dejanom Karaklajićem sa kojim je snimila hit komediju „Ljubavni život Budimira Trajkovića“ i pomenutim Radetom Markovićem.

Drugog supruga režisera Dejana Karaklajića upoznala je na snimanju filma Užička republika. Zaljubili su se jedno u drugo i Neda je rešila da otkaže ulogu. Rekli su joj da je luda i da zaboravi na svetsku slavu, ali nju u tom periodu nije bilo briga. Ni danas se nije pokajala zbog toga. S Dejanom je snimila hit komediju Ljubavni život Budimira Trajkovića. Brak je trajao kratko, ali su Neda i Dejan uprkos svemu ostali u dobrim odnosima.

Neda Arnerić

Screenshot Youtube

Neda Arnerić, Foto: Screenshot Youtube

Neda je živela blizu hrama Sv Save na Vračaru sa svojim drugim suprugom dr Miloradom Mešterovićem. Mešterović je predsednik Svetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne hirurgije u kome su najviđeniji svetski hirurzi.

Društvo im pravi njihov pas Pajo. Mile i Neda su tridesetšest godina zajedno. Uživaju u skladnom braku i putovanjima. Ranije su dosta vremena provodili na jedrilici, a sada se povremeno opuštaju u jednoj austrijskoj banji gde imaju stančić.

Neda Arnerić nema dece. Pokušala je da usvoji jednog mališana, ali nije uspela, a kao razlog navodi da je procedura usvajanja deteta izuzetno komplikovana.

Neda Arnerić

Screenshoot Youtube

Neda Arnerić, Foto: Screenshoot Youtube

U jednom intervjuu govorila je o svom životu sa suprugom Dr Miloradom Mešterovićem – Mile i ja smo pod zajedničkim krovom više od 30 godina, ali ne znam kada smo se venčali. Da me ubijete, ne znam… Godišnjica nam je onda kada smo se upoznali i odmah sam znala da će to biti jedan dug zajednički život. Znala sam! Bio je to 5. septembar 1981. godine. Moj muž došao je da gleda predstavu „Mušica“ u Pozorištu „Dvorište“.

- Posle predstave otišli smo na večeru, posle večere smo se zbližili i počeli da živimo zajedno nakon nekoliko dana. Imala sam sreću. Pre toga sam isprobavala svašta jer ne treba se vezivati za neke ljude koje znamo iz škole. Imam mnogo drugarica koje su se udale za svoje momke iz škole i sve što su imale u životu jeste taj jedan muškarac. Prvo se treba „dobro istutnjati“, treba da se proba svašta, da se tačno nađe koja ti vrsta ljudi treba - rekla je pokojna Neda svojevremeno za srpske medije.

Neda i njen suprugrug su funkcionisali posle 39 godina braka kao i prvog dana kada su se upoznali.

Neda Arnerić

Alo!/Rajko Ristić

Neda Arnerić, Foto: Alo!/Rajko Ristić