Neda Arnerić
Alo!/Rajko Ristić
Neda Arnerić

Alo!/Rajko Ristić

Neda Arnerić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

Kako Alo.rs saznaje, Neda je trenutno u stabilnom stanju, nalazi se na Vojnomedicinskoj akademiji i dobila je odmah adekvatnu terapiju.

"U pitanju je nedozvoljena kombinacija lekova i alkohola što je dovelo do toksikacije u telu i besvesnog stanja. Neda je sada stabilno, lekari su učinili sve što je bilo u njihovoj moći", rekao nam je izvor iz bolnice.

Podsetimo, glumicu je u besvesnom stanju pronašao brat koji je, nakon što mu glumica nije odgovarala na telefonske pozive, uz pomoć bravara obio stan.

"Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u bolnicu", navodi izvor.

Komentari (5)

Rj38

28.02.2019 12:00

Za Srpsko glumiste,neponovljiva,privatno,lecena alkoholicarka! Bila je u nedolicnom stanju i kad se skljokala sa terase. Ili je,bato,leci,ili "pusti"...Zalosno,ali istinito!

život

28.02.2019 12:56

Ona ima ozbiljnih psihičkih problema i već je pokušala da se ubije pre 3 god

Cecka

28.02.2019 13:54

Neda je velika glumica i treba da znamo za njene uloge,da ih komentarisemo ako smo validni za to. Zeni je ocigledno tesko i nema potrebe da ceo svet zna sta je ona ili bilo ko popio. Tragedija nije senzacija,a ako se zaista radi o izjavi medicinskog osoblja ovo je ne eticki.Kad ozdravi dace izjavu ako zeli.

zoks

28.02.2019 13:58

Bas je resila da sebi oduzme zivot, steta bas steta!

Zanica

28.02.2019 14:47

Generacijo, sta to radis sebi? Zar si od one novobeogradske gimnazijalke sa kosom boje zita i obaveznim siskama, u koju smo svi gledali i jedva cekali da izadjes u hodnik posle nekog casa, dosla do bolnica da te dva puta vracaju na ovaj svet? Jeste to bilo davne 1968, ali sta te to tera da brzo, brzo stignes na kraj puta? Znam da boli, ali ne bezi, izdrzi!!!