NEDA ARNERIĆ NAPUŠTA SRBIJU Odlazi u Indiju, a tamo će živeti u surovom siromaštvu!

Spremna je.

Neda Arnerić
Foto: Alo!/Rajko Ristić

Poznata srpska glumica Neda Arnerić (66), koju je brat u februaru pronašao bez svesti pa je izvesno vreme bila zbrinuta na VMA, rešila je da otvori dušu o planovima, te je istakla da je uskoro očekuje put u daleku azijsku zemlju.

SRUŠILA SE KAO SVEĆA On je prvi potrčao da spasi Slobodu Mićalović! Branislav Lečić otkrio istinu o incidentu na predstavi!

- Odlazim u Indiju! - rekla je Neda za "Hello", pa dodala:

- Želim da iskusim strog asketski život. Kad nastupe pauze pritajim se tako i radim neke druge stvari.

Arnerićeva ističe da se uveliko sprema za ovu avanturu, kojoj se jako raduje, a nimalo joj neće biti problem da se na neko vreme odrekne svih blagodeti koje svakodnevno uživa u Beogradu.

Asketizam predstavlja odricanje od telesnih prohteva, a podrazumeva post, molitvu, nošenje pohabane odeće, uzimanje samo jednog obroka u toku dana itd.

NJEGOVE REČI ĆE VAM ODZVANJATI U GLAVI! Taško Načić je bio omiljeni glumac, ali zbog surovosti reditelja često nije dobijao uloge! Razlog za to je poražavajući!

- Maštam o penziji u Alpima, možda napišem i knjigu o svom životu. Volim da radim mnogo toga, ja sam, recimo, pod stare dane učila strani jezik - kazala je Neda za gorepomenuti magazin.

Neda Arnerić
Foto: Screenshoot Youtube

 

BONUS VIDEO:

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Dend
  08/11/2019 - 12:23
  Sva priznanja za talenat glume ali to nije "kompetiran" život ?Neda je tipičan dokaz da se nije lako boriti sa slavom postignutom na talentu a usput prolazi svakodnevnica "zub vremena" koji ostavlja neizbrisive tragove koji se teško prihvataju !
 • Korisnik: Kostadin
  08/11/2019 - 10:19
  Mentalno neuravnotežena kao i svi stariji glumci sa ovih teritorija.Sindrom je što su svi umeli da glume samo sami sebe.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi