Nataša Ninković Nebojša Glogovac
Alo!/YouTube
Nataša Ninković Nebojša Glogovac

Alo!/YouTube

Nataša Ninković Nebojša Glogovac, Foto: Alo!/YouTube

Umetnica je progovorila kako se izborila sa "porivom" koji je jači od nje i priznaje da je čak tražila i pomoć stručnih lica.

- Osećam strast prema svemu šta radim, ali to nije uvek dobro. To mnogo troši. Išla sam kod psihologa da me nauči kako sve to da radim, a da bude lakše. Kod mene je sve na život ili smrt, biti ili ne biti. Šta-god da uzmem da radim, ja to radim do kraja, tako je i u lošim stvarima. Cigarete volim i ništa ne uzmimam na malo, mora to uvek do kraja. Imam ovisničku prirodu. To nekada donosi dobre rezultate, a nekad loše, samo po mene. Mnogo se trošim, a sve to može sa manje uložene energije i truda - govori Ninkovićeva i objašnjava svoju strasnu prirodu poreklom:

Nataša Ninković

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Mislim da je to pitanje podneblja, to je ta Hercegovina. Tu strast kao vitalitet nosimo sa sobom - priznaje glumica.

Nataša Ninković

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Dobro smo se slagali. Mi smo bili jako iskreni jedno prema drugom. Različiti smo, ali smo naučili da poštujemo te različitosti. Toga danas malo ima. Glogi naš je bio najbeskrupulozniji. Nikad se nisam plašila da nekoga pozovem na probu, premijeru... Čak sam na neke premijere preskakala da ga pozovem, pa se on vređao. Plašila sam se njegovog pogleda, ako nešto nisam dobro napravila, znala sam gde sedi i znala sam da ne laže. To mi nedostaje, jer jedino tako možeš da napreduješ. Jedino tako možeš da se izboriš sa svojom sujetom. To je teško, pa se i naljutiš, ali posle dva dana te reči se vrate i ti polako krećeš da razmišljaš o njima, pa da ih i primenjuješ. Toga više nema - setno je zaključila Nataša Ninković.