Nataša Ninković
YouTube/printscreen

Prvi put, tvrdi, kada je imala 17 godina, a onda se navodno zločin ponavljao.

Nakon Milene, javila se nekolicina drugih učenica sa svojim potresnim iskustvima sa časova kod Mike Aleksića, a Nataša kaže da se nada da će nadležne institucije sada, zaista, odraditi svoj posao.

- Čitam upravo sve što se dešava, uznemirena sam, ne znam šta bih vam uopšte rekla. Ne mogu još uvek da dođem sebi. Prvo, svaka čast Mileni na hrabrosti. Bili smo svedoci poslednjih godina raznih takvih ili sličnih dešavanja, čak je jedan bio i u našoj profesiji, ali ovo mi je još jezivije zato što je reč o maloletnicama, znači reč je o deci. Čitam i po nekoliko puta... Ta grupa mi liči na neki kult, počinje neki čas sa "Oče naš", a onda zvati decu u kancelariju... Prosto mi je, do te mere, monstruozno. Nadam se da će Tužilaštvo i nadležni organi u ovom slučaju zaista da odrade svoj posao, a ne kao u slučaju nekih moćnih, političkih, lokalnih bolesnika koji su, znamo, ostali potpuno bez konsekvenci, ikakvih - kaže Nataša.

Preporučujemo:

- Nadam se da će u ovom slučaju biti brzi i efikasni i uraditi sve što je potrebno. Zaista, hrabrost je velika i ne mogu ni da zamislim kroz šta je prošla. Još su mi gori ovi komentari "zašto je ćutala?" ili tako nešto što sad upravo čitam, pa možda i nepovezano pričam, jer prosto sam pod takvim utiskom. Ne mogu da dođem sebi, kao da gledam neki loš film koji se dešava van nas - priča slavna glumica i dodaje:

- To mi je još strašnije, jer žrtve nekad ćute ceo život, ne progovaraju. To je bolan proces, kroz koji te osobe prolaze. Koliko mi je strašan sam čin, strašne su mi osobe koje pitaju zašto je ćutala. Nadam se, ponavljam, da će Tužilaštvo uraditi svoj posao.

Na pitanje da li je poznavala Miku Aleksića, kaže:

- Da, poznavala sam ga i šokirana sam zato što - ni na kraj pameti... Znam i neke ljude koji imaju jako dobra iskustva sa njim. Meni lično možda nije odgovarao njegov metod, ali on taj svoj metod, način prilaska deci, on to nije krio. Tačno se znalo kako on radi. Meni se lično to nije sviđalo. Nisam volela da bilo ko sem mog muža i mene ima takav uticaj na moju decu.

- On je bio vrlo otvoren u tome, nije krio kakav je bio njegov metod. Meni lično se taj metod nije sviđao, te moju decu nikad nisam poslala tamo. Ali, isto tako znam neke koji su imali jako dobra iskustva. Poznavajući njega, njegovu ženu, koji su delovali i zaista jesu neki fini ljudi, obrazovani, sa kojima imaš šta da popričaš... Znam dosta mojih kolega kojima je on bio, bukvalno, duhovni vođa. Zato mi je i veći šok, zato što sam ga poznavala i nikada to ne bih pomislila! - ističe Nataša.

Na pitanje da li je nekada načula da se nešto takvo dešava, kaže:

Milena Radulović

ATA Images

Milena Radulović, Foto: ATA Images

- Nikad! Nikad u životu. Naprotiv. Ako je neko odustajao, odustajao je zato što mu nije odgovaralo, zato što je on bio direktan, zato što je tražio veliku disiplinu i to prosto nekima nije odgovaralo.

- Nikada nisam prisustvovala njegovim časovima i stvarno ne znam. Ali, u životu nikad! Niko. To su meni takve stvari na koje bih, da sam čula, ili neku insinuaciju imala nekad, ja bih prva reagovala - kaže srpska glumica za naš portal.

Kaže, nije se čula sa Milenom, ali joj je pružila podršku.

- Poštujem njeno pravo i sad je treba ostaviti na miru. Naravno da sam joj, kao i razni, poslala poruku podrške. I vi novinari, imajte odgovornosti prema svemu ovome. Nadam se da se neće relativizovati ova stvar i tražiti opravdanja zašto je neko ćutao toliko dugo. I šta znači toliko dugo?! Nadam se da će nadležne službe biti efikasne, a ne kao u slučaju tih političkih moćnika koji prolaze bez ikakvih konsekvenca za slično ponašanje ili isto. A, rečenica "zašto je neko ćutao", je isto zločin kao i sam ovaj čin - kaže Nataša.

- Hvala joj što je izašla sa ovim, zbog buduće neke dece i bivših žrtava koje će, možda, moći na ovaj način progovoriti i, ako ništa, olakšati sebi život, dušu. Sigurna sam da ih ima puno, ne samo u ovom slučaju, u ovoj zemlji - dodaje glumica.

- Ja koliko poznajem Milenu ona je jedna dobra, ozbiljna devojka, kojoj je sigurno trebala ogromna snaga da uradi ovako nešto i na tome joj svaka čast. Mislim da je sada treba ostaviti na miru, rekla je sve što je trebalo, a sada neka nadležne službe rade svoj posao - zaključila je Nataša.

BONUS VIDEO

Pročitajte još:

Komentari (1)

Ivan Zgrozeni

17.01.2021 16:05

Ovo me podseca na kampanju sa plagijatima. Prvo je "evroatlantski agent" napala Malog a onda se plima promenila pa je ona ispala plagijator. Budite veoma obazrivi. Ipak se radi o profesionalnim glumicama u cije motive sumnjam. Uostalom, glumci uvek postanu slavni kada govore tekstove koje je napisao neko pametniji od njih.