SVI JE SE SEĆATE IZ "ŽIKINE DINASTIJE" Naša slavna glumica pobegla iz Holivuda, i došla u Srbiju! Njena životna priča nateraće vam suza na oči...

Odbila je nepristojnu ponudu i posvetila se detetu...

Gala Videnović
Gala Videnović, Foto: printscreen

Čuvena Ester iz "Bala na vodi" i Nataša iz "Žikine dinastije" mogla je da bude holivudska zvezda, ali je odlučila da umesto toga bude mama.

 

Glumica Gala Videnović priča o svom ulasku u film sa četiri i po godine, o intervjuu za "Intervju" Endija Vorhola, te o tome kako je u Holivudu odbila nepristojnu ponudu i šta je tačno presudilo da se umesto za filmsko sazvežđe opredeli za porodicu.

 

"Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa gde žive mnogi poznati. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu", ispričala je u velikoj ispovesti za Nedeljnik glumica Gala Videnović.

Gala Videnović
Gala Videnović, Foto: printscreen

"Menadžer Majkl Mekingli mi kaže da treba da nastavim. I ja sam do Demijanovog trećeg meseca išla na kastinge. A onda sam odlučila da ne želim da ostavljam dete Filipinki dok ja idem na audicije. Kao klinka nisam imala život i ekipu, nego sam jurila na snimanja. I odlučila sam da budem mama. Možda sam odluku donela i na osnovu gledanja Holivuda iz neposredne blizine. Viđala sam te zvezde koje idu u rehab centre i skidaju se sa alkohola, tableta, narkotika", rekla je ona.

 

Gala je otkila i da je imala nepristojne ponude u Holivudu.

"Imala sam nepristojne ponude u Los Anđelesu. Imala sam 18 godina i po američkim zakonima nisam bila punoletna. Tada su mnogi davali sve da dobiju takvu ponudu u Holivudu. Ali nikada nisam pristajala na takve stvari, na sklapanje ugovora sa đavolom.", zaključila je glumica.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi