Sara Danjanović
Promo
Sara Danjanović

Promo

Foto: Promo

Srpska lepotica Sara Damnjanović je pobedila na internacionalnom takmičenju Miss Asia Global 2019. Reč je o svetskom takmičenju u lepoti sa sedištem u Indiji. Saru je na ovo takmičenje poslala Miss YU kompanija organizacija Miss Srbije na čelu sa Vesnom de Vinča.

Sara Danjanović

Promo

Foto: Promo

Pred mnogobrojnim auditorijumom euforične indijske publike koja je dominantna po broju svetskih lepotica odmah posle Venecuele, jednoglasnom odlukom stručnog žirija Sara Damnjanović je na ovom prestižnom takmičenju osvojila prvo mesto i dve značajne titule. Iza sebe je ostavila Kinu, Brazil, Filipine, Indiju, Ukrajinu i mnoge druge. Pre proglašenja za najlepšu Sara je osvojila i titulu Miss Multimedija, zahvaljujući glasovima koje je dobila na društvenim mrežama kao i Miss fotogeničnosti Asia Global 2019.

Sara Danjanović

Promo

Foto: Promo

Kako reče Sara posebno je srećna zbog nagrade Miss multimedija jer za nju je glasao ceo Balkan ne samo Srbija i prijatelji širom sveta jer je Sara kao uspešan sportista sticala i negovala ta prijateljstva.

Sara Danjanović

Promo

Foto: Promo

Sara je student ekonomije i višestruka šampionka Balkana i Evrope u taekwondo-u, influenserka i medijski prezenter. Svim svojim kvalitetima i svojom prezentacijom je oduševila organizaciju Miss Asia Global takmičenja gde su ambasadorke lepote iz celog sveta pratili i ocenjivali u toku njihovih predfinalnih priprema u Indiji. Uspela je da pokaže da pored izuzetne lepote poseduje i nesvakidašnje talenate kao i da je sa razlogom izuzetno uspešna kao influnserka, novinar i TV voditelj.

Sara Danjanović

Promo

Foto: Promo

U razgovoru sa žirijem je briljirala i na pitanje da li želi da pobedi samouvereno je rekla: "Došla sam da pobedim i mislim da mi pobeda i pripada". Do ovog takmičenja Saru je na instagramu pratilo preko 600.000 ljudi, a želimo joj da se taj broj poveća za još jednu nulu.

Sara Danjanović

Promo

Foto: Promo

Komentari (2)

Hana

03.11.2019 08:52

Napokon kruna stize u Srbiju, bravo malena !

Miša

04.11.2019 14:46

Bravo. Devojka za primer, to se pokazalo do sada više puta. Samo napred.