ALEKSIĆ JE JEDAN OD MNOGIH Naš poznati glumac otkriva šta sve njegove koleginice moraju da trpe i poručuje ovo (VIDEO)

Javnost u šoku

Slobodan Ćustić
Slobodan Ćustić, Foto: Printskrin Clip.rs

Ispovest glumice Milene Radulović, koja tvrdi da ju je u 17. godini više puta silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, u rekordnom roku se proširila i izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Milena Radulović, kao i mnogi drugi glumci, godinama je pohađala Aleksićevu školu glume. Fakultet dramskih umetnosti završila je u klasi njegove supruge Biljane Mašić.

Mlada glumica je Aleksića prijavila policiji zajedno sa još dve devojke, a kasnije se potvrdilo da je bilo još devojaka koje su bile žrtve. Glumicu su podržale mnoge kolege, a Slobodan Ćustić otkrio je da su mnogi seksualni predatori iz sveta filma i pozorišta, nažalost, na slobodi.

- Ovo društvo je odavno zatrovano i survano u podrum morala. Dajem punu podršku mladoj koleginici koja je prošla to što je prošla, ali ne samo njoj. Inače znam za mnoge slučajeve koleginica koje su morale, a i dan-danas moraju, da trpe iživljavanje nekih reditelja da bi dobile svojih pet-šest minuta, koji njima znače mnogo - kaže Ćustić.

Glumac predlaže i lustraciju onih koji zloupotrebljavaju svoj položaj.

- Smatram da svako treba da radi svoj posao u skladu s mogućnostima i okvirima koji taj posao dozvoljava. Za ove koji to ne poštuju, najbolje bi bilo da se organizuje neki etički sud časti, koji već postoji u nekim razvijenijim zemljama, gde bi se posle izvesnih postupaka prosto sankcionisali ti ljudi, i to tako da se više nikad ne mogu baviti svojim dojučerašnjim poslovima. To je jedan vid lustracije za koju se zalažem u našem poslu - zaključio je Ćustić.

Pogledajte OVDE koje su javne osobe dale podršku glumici Mileni Radulović

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: sneg
  17/01/2021 - 22:59
  Koliko sam čula ni on baš nije ispravan. Doduše priče su bile, ništa u javnosti nije izneto
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi