Jelisaveta Orašanin uhvaćena na depilaciji, a onda otišla u šetnju sa ćerkom!

Katarina Lazarević | vip 2019-08-08 15:17:34 2019-08-08 15:17:34

U kratkom šortsu koji je jedva pokrivao njenu zadnjicu supruga proslavljenog košarkaša istakla je duge noge bez grama celulita

Katarina Lazarević

Jelisaveta Orašanin, Foto: Katarina Lazarević

Glumica Jelisaveta Orašanin vratila se porodičnim i poslovnim obavezama nakon odmora na Kritu i kratkog predaha u Crnoj Gori. Paparaco „Alo!“ uhvatio je zgodnu suprugu Miloša Teodosića dok je sa naslednicom Petrom, kucom Ljubicom, drugaricom i njenom bebom, uživala u poslepodnevnoj šetnji Vračarom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, Jelisaveta je prvo bila na kozmetičkom tretmanu kod svoje drugarice, a posle depilacije prijateljice su izvele decu u šetnju.
Mlade mame su sačekale da malo padne temperatura, te su tek predveče izašle na ulicu, a budući da je glumica veoma vezana za svoju kucu Ljubicu, i nju je izvela u šetnju.

Jelisaveta Orašanin, Foto: Katarina Lazarević

Teodosićeva supruga i njena prijateljica Milica, koja je ujedno i Jelisavetina kozmetičarka, dugo su se šetale Vračarom, a dok su gurale svoju dečicu u kolicima, nisu prestajale da ćaskaju.

Jelisaveta Orašanin, Foto: Katarina Lazarević

U kratkom šortsu koji je jedva pokrivao njenu zadnjicu Jelisaveta je istakla duge noge bez grama celulita, ali nije propustila ni da privuče poglede prolaznika.

Jelisaveta Orašanin, Foto: Katarina Lazarević

Mila Jovović nedavno preživela TRAUMATIČNI ABORTUS, a sada URNEBESNOM objavom otkrila da je opet TRUDNA! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 08.08.2019. 09:59 Manekenka i glumica kojoj se svet divi... Mila Jovović, Foto: Profimedia Manekenka i glumica Mila Jovović (43) koja je nedavno morala da prekine trudnoću u 4. mesecu, svoje pratioce obradovala je najlepšim vestima. Naime, ona je otkrila da je u 13.

U jednom trenutku glumici je zazvonio mobilni, a nakon kratkog razgovora, Jelisaveta je bila vidno neraspoložena, te se ubrzo rastala od drugarice i svaka je krenula svojim putem.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Expand player
Pogledajte više