Lidija Vukićević
promo
Lidija Vukićević

promo

Lidija Vukićević, Foto: promo

Srpska glumica izgledom i u šestoj deceniji bez pardona može da parira dvaput mlađim koleginicama. Da je zaista tako uverili smo se na snimanju nove hit serije Radoša Bajića - „Šifra Despot”, u kojoj Lidija tumači lik izazovne cvećarke Slađe. Bujne grudi, crvena kosa i izazovni stajlinzi koje će nositi srpska glumica nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

- Igrala sam mnoge uloge seksi žena, počev od „Žikine dinastije“, i danas, 30 godina kasnije, opet igram sličan lik, a to mi je ozbiljan kompliment. Nikada nisam ušla u teretanu, radim trbušnjake, ne jedem koliko bih mogla, šetam sa psima, ipak je genetika u pitanju - kaže Lidija za „Alo!”.

Lidija Vukićević, Radoš Bajić, Branislav Lečić

promo

Lidija Vukićević, Radoš Bajić, Branislav Lečić, Foto: promo

 

Radoš je fantastičan reditelj

Ekipa serije „Šifra Despot” od 20. septembra snima na više od 80 lokacija širom Srbije i regiona, a tokom prethodnog vikenda ugostila je novinarske ekipe u Vrnjačkoj Banji, gde su snimane nove epizode. Lidija priznaje da joj je izuzetno prijala saradnja sa Radošem Bajićem i da ga veoma ceni i poštuje. - Osim što smo bili partneri u filmu „Lutalica”, ovo je prvi put da Radoš i ja radimo zajedno u projektu u kojem je on scenarista, producent i glumac. Saradnja sa njim je fantastična jer je on čovek koji zna posao i zna šta hoće, i veoma je talentovan - kaže Lidija.

 Iako su mnogi pomislili da je Lidija zbog nove uloge rešila da svoju crnu kovrdžavu kosu prefarba u crveno, ona za „Alo!” kaže da se to nikada neće desiti.

- Ma ne, to je perika. Moram vam priznati da je osećaj fenomenalan i prijalo mi je da budem drugačija, drastična je promena sa kosom. Radoš se jedini setio da mogu da izgledam drugačije, jer zna posao i razmišlja na način na koji treba da razmišljaju reditelji - kaže Lidija za „Alo!”.

Srpska glumica priznaje da joj je veliko zadovoljstvo što sarađuje sa Bajićem i otkriva sve o ulozi koju joj je poverio Radoš.

- Igram cvećarku Slađu, koja je predstavnica današnjih „modernih” žena. Ona nikada neće da ide do kraja, ali je svesna svojih atributa. Slađa je jedna pronicljiva i namazana beogradska žena, koja koristi sve da dođe do boljeg života. Mislim da sam napravila dobru ulogu i da će publika uživati u seriji - kaže atraktivna srpska glumica i dodaje da se ne poistovećuje sa likom koji tumači.

- Apsolutno nikada nisam bila žena koja koristi svoje atribute, poput Slađe. Radoš me je pitao zbog čega se ja nisam njemu javila za ulogu, već je on morao mene da pozove. Ja nikada nisam bila od onih koje zovu, jer sam se vodila time da će mene zvati, toliko sam ispunjena u životu - priznaje Lidija.

Komentari (2)

Cile

01.02.2018 20:38

Trla baba lan da joj prodje dan.

vaso milisic

01.02.2018 21:33

lidija zna recept kako povaciti grudi a ne ici kod plasticnog hirurga.recept nazalost ne zeli da otkrije pre smrti.