SMEJALI SU MI SE, A KADA SU ČULI OD ČEGA BOLUJEM, NISU SMELI DA ZUCNU! Najslađi glumac na svetu ima BAŠ SVE u životu, ali kada pogledate OVAJ snimak, nećete moći da dođete sebi!

Svi ga dobro znate.

 Gejten Mataraco
Gejten Mataraco, Foto: Screenshoot Youtube

Obožavatelji serije "Stranger Things" sigurno se sećaju prve epizode u kojoj Dastin, glumac Gejten Mataraco, pokušava da objasni siledžijama zašto nema prednje zube: "Milion puta sam vam rekao, moji zubi rastu u suprotnom smeru".

 

Mladi glumac otkrio je da boluje od retkog poremećaja koji se označava sa CLCD ili Cleidocranial displazija.

Cleidocranial displazija je stanje koje utiče na kosti, zube, lobanju, rebra, ali i na nerazvijenost ramenog dela. U pitanju je jako redak sindrom koji se može da se leči, ali ne postoji lek i trajno rešenje.

ODRASLA U SIROMAŠTVU, SVI SU JE MUČILI! Ejmi Vajnhaus je do smrti volela probleme! Procurili skrivani detalji zbog kojih ćete grcati u suzama!

 Gejten Mataraco
Gejten Mataraco, Foto: Screenshoot Youtube

Gejten Mataraco je u intervjuu neposredno pre promocije treće sezone serije "Stranger Things" izjavio da nije dobijao uloge zbog usana, zuba i visine.

UHVAĆENA NA AERODROMU! Džesika Alba stigla u Crnu Goru!

Ovo je razlog njenog dolaska! 

 Gejten Mataraco
Gejten Mataraco, Foto: Screenshoot Youtube

"Kad sam bio na audiciji za seriju rekao sam rediteljima da nema razvijen rameni deo zbog sindroma od kojeg bolujem. Kad sam dobio ulogu pitali su me da li je u redu da me druga deca u seriji zezaju zbog mog izgleda. Rekao sam da je to potpuno kul jer je to realno i to je istina, i to mi se događalo", rekao je Gejten.

SRBI SU JE OBOŽAVALI Poznata glumica doživela SAOBRAĆAJKU, pa u bolnici saznala da je TRUDNA! Danas je ne biste prepoznali 

 Gejten Mataraco
Gejten Mataraco, Foto: Screenshoot Youtube

Gejten je povodom svog sindroma rekao:

"Eto, svi su mislili da sam neko simpatično krezubo dete, a zapravo je zdravstveni problem. Mada moj problem ne bi trebalo da me definiše".

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZARADILA 200.000 EVRA Luna Đogani će sav ZARAĐENI NOVAC pući na OVO!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi