Najslađi glumac na svetu ima BAŠ SVE u životu, ali kada pogledate OVAJ snimak, nećete moći da dođete sebi!

Alo.rs/A.K. | vip 2019-07-10 15:15:41 2019-07-10 15:15:41

Svi ga dobro znate.

Screenshoot Youtube

Obožavatelji serije "Stranger Things" sigurno se sećaju prve epizode u kojoj Dastin, glumac Gejten Mataraco, pokušava da objasni siledžijama zašto nema prednje zube: "Milion puta sam vam rekao, moji zubi rastu u suprotnom smeru".

PROČITAJTE I:

 

Mladi glumac otkrio je da boluje od retkog poremećaja koji se označava sa CLCD ili Cleidocranial displazija.

Cleidocranial displazija je stanje koje utiče na kosti, zube, lobanju, rebra, ali i na nerazvijenost ramenog dela. U pitanju je jako redak sindrom koji se može da se leči, ali ne postoji lek i trajno rešenje.

Gejten Mataraco je u intervjuu neposredno pre promocije treće sezone serije "Stranger Things" izjavio da nije dobijao uloge zbog usana, zuba i visine.

"Kad sam bio na audiciji za seriju rekao sam rediteljima da nema razvijen rameni deo zbog sindroma od kojeg bolujem. Kad sam dobio ulogu pitali su me da li je u redu da me druga deca u seriji zezaju zbog mog izgleda. Rekao sam da je to potpuno kul jer je to realno i to je istina, i to mi se događalo", rekao je Gejten.

Gejten je povodom svog sindroma rekao:

"Eto, svi su mislili da sam neko simpatično krezubo dete, a zapravo je zdravstveni problem. Mada moj problem ne bi trebalo da me definiše".

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZARADILA 200.000 EVRA Luna Đogani će sav ZARAĐENI NOVAC pući na OVO!

 

 

 

Expand player
Pogledajte više