Najoriginalniji nastup na Evroviziji IKADA, ovo do sada NIGDE NIJE VIĐENO! (VIDEO)

Alo.rs/B.Z. | vip 2019-05-14 22:45:17 2019-05-14 22:45:17

Sa njom smo odleteli u Svemir!

Printscreen

Kejt Miler-Hejdk je nagrađivana kantautorka koja prolazi kroz svetove savremenog popa, folka i opere.

 

Njeni prethodni albumi uključuju Nightflight, koji je bio drugi na australijskoj listi, i Curiouser, koji je dostigao dvostruku platinastu prodaju u Australiji. 2009. godine je osvojila veliku nagradu na Međunarodnom takmičenju u pisanju pesama, postajući prvi Australac koji je to učinio.

Kejt je školovana pevačica klasične muzike. Učila je na Kvinslendskom konzervatorijumu, izvela je nekoliko uloga za englesku nacionalnu operu i Metropolitensku operu u Njujorku, i pojavila se u Džeri Špringeru: Opera u Sidnejskoj operi.

Njena debi opera kao kompozitor, The Rabbits premijerno je prikazana na Perth festivalu 2015. godine, nakon čega su usledile rasprodate sezone u Melburnu, Sidneju i Brisbaneu. Osvojila je 4 nagrade Helpmann uključujući najbolji rezultat i najbolji novi rad u Australiji.

U 2015. godini Kejt je glumila u The Divorce, četvorodelnoj muzičkoj mini seriji ABC. 

Na prvom nacionalnom finalu Australije na takmičenju za Pesmu Evrovizije, Kejt je osvojila i glasove žirija i glasove javnosti kako bi postala predstavnik Australije na takmičenju za pesmu Evrovizije 2019. godine u Tel Avivu. 

Ona je večeras imala spektakularan nastup. Izvela je svoj najnoviji singl Zero Graviti, koji je sama napisala. 

 

Expand player
Pogledajte više