Emica Dačić, Porodično blago
Screenshot Youtube
Emica Dačić, Porodično blago

Screenshot Youtube

Emica Dačić, Porodično blago, Foto: Screenshot Youtube

Emica i Ivica su celo detinjstvo proveli u rodnoj Žitorađi, odrastajući u velikom siromaštvu. Oboje su danas ostvareni i uspešni ljudi, a ona se glumom bavila kratko i imala je upečatljivu ulogu sekretarice Zorice koja radi u kancelariji kod sudije Ljubomira Starčevića, Ljuba Ris, u seriji "Porodično blago" koja se ovih dana reprizira na RTS.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Emica Dačić je imala više od deset uloga, ali se 2011. godine zaposlila u Ministarstvu unutrašnjih poslova i tada se oprostila od glume.

Iako će mnogi verovatno reći da ju je na to mesto zaposlio brat, Emica je i te kako kvalifikovana. Završila je dva fakulteta, Pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu. Njen brat, Ivica Dačić je u jednom intervjuu ispričao kako su njih dvoje odrastali.

Ivica Dačić

Alo!/ Marko Đoković

Ivica Dačić, Foto: Alo!/ Marko Đoković

- Potičem iz siromašne kuće... Odrastao sam u Žitorađi, a južnjački mentalitet je drugačiji, nije se tamo darivalo. Nisam imao takvu vrstu odnosa s roditeljima da mi kupuju poklone za Novu godinu. Još je meni rođendan 1. januara, pa sam dobijao jedan poklon. Zato, kad sam dobio bicikl, nije bilo veće sreće od moje. Odrastao sam skromno i sa 15 godina se odvojio od kuće. Kako bi odškolovali mene i sestru Emicu, moji roditelji Desko i Jela sakupljali su pečurke i šipurak. Zato sam se mnogo obradovao kad smo dobili telefon, mogao sam da se čujem s njima... - rekao je jednom prilikom Dačić i tada se pohvalio karijerom svoje sestre:

Sin pokojnog Miše Janketića u kritičnom stanju, lekari mu se bore za život! (FOTO)

AUTOR: Svet/B.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 14:33 - 30.08.2019. 15:45 Ovo mu nije prvi put da upada u ovakva stanja! Miša Janketić, Foto: Screenshoot Youtube Sin proslavljene glumačke legende Miše Janketića, Radomir Janketić završio je na odeljenju toksikologije na Vojnoj Medicinskoj Akademiji. Pored ogromne količine alkohola, Radomiru su pronađeni i narkotici zbog čega je u kritičnom stanju.

- Evo, moja sestra Emica je završila pedagogiju i glumu, pojavila se u nekoliko serija i predstava - i to je to. Svi su je gledali kao sestru Ivice Dačića - iskren je bio političar.

Emica Dačić danas radi u jednoj firmi za telekomunikacije.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!