EKSKLUZIVNO ZA ALO! Bivša polaznica Mikine škole otkrila nove detalje seksualnog zlostavljanja: Prisiljavao je devojke na oralni se*s! (VIDEO)

Da glumica Milena Radulović nije jedina koja je prošla kroz seksualno zlostavljanje za „Alo!“ je posvedočila još jedna bivša polaznica škole „Stvar srca“ u kojoj se, očigledno, dešavao pravi pakao.

Scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je tokom jučerašnjeg dana, nakon što ga je nekoliko devojaka prijavilo za silovanje i seksualno zlostavljanje.

Milena Radulović
Milena Radulović je prva javno progovorila o seksulanom zlostavljenju koje je preživela u školi Mike Aleksića Foto: ATA Images

Da glumica Milena Radulović nije jedina koja je prošla kroz seksualno zlostavljanje za „Alo!“ je posvedočila još jedna bivša polaznica škole „Stvar srca“ u kojoj se, očigledno, dešavao pravi pakao.

Ona nije želela da otkrije identitet, ali je otkrila da je Aleksić verbalno i seksualno zlostavljao devojke i od njih tražio „da piju hormon rasta jer samo tako mogu da postanu dobre glumice“.

- Mikinu školu „Stvar srca“ devojčice su upisivale tokom cele osnovne i srednje škole, a ja sam imala 11 godina kada sam počela da pohađam njegovu nastavu. Oduvek je važio za strogog pedagoga i profesora, ali smo svi koji smo pohađali njegovu školu smatrali da je to ispravno. Kako je vreme prolazilo, stvari su postajale sve čudnije, a stravične situacije prema nekim devojkama počele su psihičkim, a završile se se*sualnim zlostavljanjem. Prvi znak da nešto nije kako treba bio je njegov zahtev da devojčice piju hormon rasta uz objašnjenje da samo tako mogu postati glumice. Iako se većina roditelja pobunila, Mika je forsirao da tako treba - priča naš izvor i opisuje detalje se*sualnih prestupa koje je reditelj, navodno, pravio nad njenim koleginicama.

- Bilo je članica škole koje su mlađim devojkama govorile da se paze Mike, ali nismo ih shvatale ozbiljno. Verovale smo da im ne odgovara njegov strog pristup i nismo osećale strah. Šamar realnosti sam doživela tek nešto kasnije, kada sam videla jednu devojku koja je uplakana istrčala iz Mikine kancelarije - kaže naša sagovornica i dodaje šta se tada dešavalo sa devojkama.

- Bila je uznemirena i prvo nije htela da kaže šta joj se dogodilo. Tek mi je, kada se smirila, kroz suze priznala da ju je Mika oralno zlostavljao u kancelariji. Bila sam u šoku - priča naša sagovornica i ističe da je Mika jezivom manipulacijom primorao decu da ćute o njegovim delima.

Više o voditeljki koja je prošla kroz isto pročitajte OVDE.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mile Jagodinac
  18/01/2021 - 16:27
  Sramota za nas muskarce, ja sam video mnogo puta cure idu kao andjeli, jednom sa stajge išao sam pored fakulteta pa uzbrdo prema Zelenom vencu ili bliže pijaci i vidim curu( damu ) 25-28 godina stikle desetka i ide po onim kockama kao da leti, kao da ne gazi po kaldrmi listovi puni mišića, naravno dopala mi se, ali i ja nisam bio stariji.Ja uvek polomim noge po onim kockama.Prosto im se divis.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi