VIĐAMO SE SVE REĐE I ONDA NIKAD VIŠE! Nakon sto su je Hrvati proterali iz svog rodnog grada: Konačno su se oglasili, a evo šta su poručili Miri Furlan nakon smrti! (FOTO/VIDEO)

Poštovaoci njenog lika i dela su ispred stana u kom je nekada živela ostavljali ruže i fotografije popularne glumice.

Mira Furlan
Mira Furlan, Foto: Shutterstock

Glumica Mira Furlan preminula je u sredu, 20. januara u 65. godini nakon teške bolesti.

Vest o njenoj smrti rastužila je mnogobrojne poštovaoce njenog lika i dela, ali i kolege, koji će je pamtiti po izrazitom glumačkom daru, sjajnim ulogama i zajedničkim trenucima.

U Petrovoj ulici u Zagrebu, u stanu u kom je nekada živela postavljena je fotografija glumice, nekoliko ruža kao i upaljeni lampioni. Pre više od trideset godina Furlan je napustila rodni grad pod teškim pretnjama koje su joj svakodnevno stizale zbog svoje veze sa Srbinom.

Više o fotografijama i emotivnom gestu koji je dirnuo sve stanovnike Zagreba pogledajte OVDE.

Mira Furlan
Mira Furlan, Foto: Rajko Ristić

Fotografiju iz Petrove ulice objavila je i njena koleginica i prijateljica, glumica Gordana Gadžić (65). Furlan poslednjih 30 godina nije živela na ovoj adresi, otkako je iz svog grada praktički proterana uz neviđenu hajku.

- Da, tako je to. Viđamo se sve ređe i ređe i onda - nikad više! Ali zato treba biti zahvalan na svakom trenutku. To smo već naučile - napisala je Gadžić.

Više o njenoj smrti pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi