"POTPUNO SAM ISTROŠENA" Mira Banjac i dalje u lošem stanju: Otežano priča, pokušava da prohoda...

Sve o stanju glumice

Mira Banjac
Mira Banjac, Foto: Tanjug

Glumica Mira Banjac (89) smeštena je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu početkom oktobra prošle godine i do sada se nije oglašavala u medijima o svom zdravstvenom stanju.

Razlog njenog boravka u bolnici bio je problem s vodom u nozi, zbog čega nije mogla da se kreće, a Mira je u razgovoru za “Dnevni avaz” otkrila da se ne oseća dobro i da i dalje trpi bolove.

"Još sam na bolovanju, na kućnoj nezi. Problem s nogom nije prošao, ma kakvi… Pokušavam sad da prohodam, barem po kući. A to ide veoma sporo. Još mi se voda zadržava u nozi", ispričala je glumica.

Mira Banjac
Mira Banjac, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Iako je pri kraju devete decenije života, ova glumica je retko kad odmarala. Pre zdravstvenih problema, često je putovala po zemljama bivše Jugoslavije, u zavisnosti od toga gde ima angažman, i uvek bi profesionalno odradila svoj deo posla. Još češće je išla na premijere, kako pozorišne tako i filmske, i na taj način davala podršku kolegama.

Ipak, čini se da to više, barem za sada, nije moguće.

"I inače se osećam nikako. Umorna sam, jednostavno. Teško i razgovaram. U potpuno sam istrošenom stanju. Nadam se proleću definitivno, možda tada i prođe sve ovo", iskreno je rekla je legendarna glumica.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi