Miodrag Radonjić
Printscreen/Youtube
Miodrag Radonjić

Instagram

Miodrag Radonjić, Foto: Instagram

Uskrs sa porodicom na selu!

Mladi glumac ne krije da mu prija izolacija, kao i da se raduje što je za najradosniji hrišćanski praznik sa porodicom.

- Otišao sam na svoje selo u samoizolaciju i za sada mi prija boravak u prirodi tako da mi karantin ni najmanje ne pada teško. Malo odmaram, malo nešto poradim i tako mi prodje dan. Uskrs je praznik koji me vezuje za familijarna okupljanja i vrlo mu se radujem svake godine otkako znam za sebe. U ovim okolnostima će to biti dosta drugčije nego ranijih godina, ali ce ipak proći u manjem porodicnom sastavu što me raduje -iskren je Radonjić koji je brigu o trpezi i farbanju jaja prepustio ženskim članovima porodice.

-O trpezi i farbanju jaja najviše brine onaj lepši i nežniji deo porodice. Mi muški slušamo šta nam se kaže i tako pomažemo. Od svega mi najviše nedostaje mogućnost kretanja i dinamičansocijalni život, ali se trudim da ovu situaciju prihvatim kakva jeste i što više u svoju korist. Bavim se stvarima za koje imam manje vremena kada nije vanredno stanje, pa samim tim ne žalim što nemamo mogućnost svakodnevnog slobodnog kretanja. Kad sve prodje valjda ćemo više ceniti ono što smo uzimali zdravo za gotovo -kaže Miodrag za "Alo!"

- U životu i poslu sledio sam srce. Nikada nisam razmišljao o profitu i kako će mi se to što radim jednog dana finansijski isplatiti. Nisam tip koji je znao da kalkuliše i onaj koji bi po svaku cenu radio stvari zarad materijalne dobiti - kaže Miodrag.

Miodrag Radonjić

Printscreen/Youtube

Miodrag Radonjić, Foto: Printscreen/Youtube

S obzirom na to da se bliži najradosniji hrišćanski praznik, Radonjić kroz prizmu serije objašnjava i ulogu današnjeg čoveka u društvu i apeluje na sve da se ne ponašaju kao većina likova koji se pojavljuju u „Južnom vetru“.

- Gledaoci imaju priliku da vide šta se dešava u svetu u kom su nemoral, pohlepa i želja za moći i uspehom glavne smernice ljudskog bića. U tim vrednostima ne postoji ništa dobro i nikada takve stvari ne izađu na dobro, zato bi ljudi trebalo da vode računa o tome šta žele i kako se ponašaju - kaže Radonjić.

Miodrag Radonjić

Printscreen

Miodrag Radonjić, Foto: Printscreen

Kako većina njegovih kolega stalno potencira da nemaju od čega da žive, te da se od glume malo zarađuje, on kaže:

- Neko da bi postao hirurg studira preko deset godina da bi radio za platu od sedamdeset hiljada. Glumac zaradi taj novac za mnogo kraće vreme ukoliko uspe, pa samim tim ne treba biti nezahvalan. Treba živeti srcem i raditi srcem, pa čak iako nemaš materijalnu dobit - iskren je Radonjić. Olivera Konatar

 

Komentari (1)

Parmak

17.04.2020 08:49

Miodrag Radonjic je naj manje krminalac u seriji. On je veliki svalercina.