Miloš Biković
Printscreen

 

Miloš Biković

Printscreen

 Foto: Printscreen

 

Iako nisu iskoristili njegovo ime i prezime, već su ga oslovili kao Aleksu Đurića, Turci su uz fotografiju srpskog glumca u uniformi sa snimanja filma „Košare“ napisali kako je on plaćenik iz Srbije koji dobija novac od Rusa.

Miloš Biković

Instagram/bikovic

Foto: Instagram/bikovic

- Srpski plaćenik Aleksa Đurić viđen je u Jermeniji. „Vagner“ nije daleko - stoji na jednom portalu u opisu fotografije na kojoj je Biković.
„Vagner“ je inače ruska plaćenička vojska koju Kremlj ne priznaje, ali njihovi vojnici su često angažovani po ugovorima i nalaze se na prostorima Libije i Sirije, samo je još jedna od optužbi na račun srpskog glumca.

U svom šaljivom tonu Miloš je za „Alo!“ rekao da mu je cela ova situacija izuzetno smešna, ali, s druge strane, ipak i veoma ozbiljna.

Miloš Biković

Printscreen

Foto: Printscreen

- U pauzama snimanja „Južnog vetra“, snimanja reklame i igranja predstave u BDP-u, ja tako, ponekad, obučem uniformu i odem da uspostavim mir tamo gde je to potrebno - rekao je Biković i dodao:

- Zaista ne znam zbog čega su to uradili i objavili fotografiju sa snimanja filma, ali mi je smešno i neozbiljno za jednu vrlo ozbiljnu temu.
Fanovi popularnog glumca bili su šokirani ovako primitivnim napadima na Miloša Bikovića, te su iskoristili Tviter zajednicu da apeluju na sve i zajedničkim snagama pošalju poruke medijskoj kući koja je objavila ovu netačnu informaciju.

Pročitajte još: