Milena Radulović i Mika Aleksić
Alo.rs/ATA Images

Majka glumice Milene Radulović, koja je optužila za silovanje poznatog učitelja gulme Miroslava Miku Aleksića, čiju je školu pohađala, objavila je poruku na Instagramu, kojom se zahvalila svima onima koji su podržali borbu njene ćerke

- Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire! - napisala je Milenina majka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Radulovic (@aleksandra.radulovic1)

Glumičina majka je uz poruku objavila više slika, prvu među njima prate reči: "Moja Milena".

Podsetimo, Milena Radulović je u ispovesti za "Blic" navela da ju je Miroslav Aleksić, silovao kada je imala 17 godina, kao i da se seksualno nasilje ponavljalo.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena.

U ispovesti njena koleginica Iva Ilinčić ispričala je da ju je Aleksić seksualno uznemiravao kada je bila maloletna (prvo uznemiravaje doživela je sa 17 godina). Nasilje se i u ovom slučaju nastavilo.

Miroslav Aleksić trenutno se nalazi u pritvoru, a sudski proces je u toku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

ja

25.01.2021 18:15

e ova je vise dosadna sto se vise pise o njoj sve joj manje verujem ma ne verujem joj nista

Sizif pokušava

25.01.2021 18:18

Zanimljivo da je ovo idealan trenutak za plasman duboke boli u medijsko srce...Pa, u nedostatku bilo čega udara se u sitne žice kao poslednji pokušaj da se razgori vatrica lomače koja nekako jenjava...Ma ima da ga spalimo makar ja duvala u vatru danima... i noćima. Nema spavanja...