SVI U IŠČEKIVANJU Milena Radulović u Višem tužilaštvu proživljava agoniju ispočetka, roditelji iscrpljeni žele da se sve završi (VIDEO)

Javnost u šoku nekoliko dana

Glumica Milena Radulović i dalje je u Višem tužilaštvu u Beogradu gde daje izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kog je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje.

 Radulovićeva je stigla nešto pre 11 sati, a saslušanje i četiri sata kasnije, i dalje traje.

Vidno bleda glumica je stigla u Više tužilaštvo u pratnji advokata Jugoslava Tintora i Denisa Bećirića.

Ispred Palate pravde, kako javlja naš reporter, nalaze se Milenini roditelji Aleksandra i Stevan, koji čekaju kraj saslušanja.

Podsećamo, klupko je počelo da se odmotava od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica. Od tada je još 20 devojaka podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

Od njih se uzimaju izjave, koje će biti prosleđene Višem javnom tužilaštvu, koje će zatim doneti odluku hoće li protiv Aleksića proširiti istragu.

Milena Radulović je prva istupila i govorila o tome šta je preživela, i optužila je Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Verica
  20/01/2021 - 22:25
  Takvo mrcvarenje u policiji i ponovo proživljavanje svega što je potisnula duboko u sebi je jedan od razloga što žene ćute a kad progovore i onda su krive za neke što su ćutale, za neke što su progovorile.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi