Milena Radulović
Nenad Vujanović

Naime, ovu odluku nije donela sama, već uz pomoć prijatelja, kolega, ali i psihologa koji joj pomaže da prevaziđe ono što joj se desilo, a što ju je obeležilo.

- Milena sve do sada nije bila spremna da govori o silovanju koje je preživela. Zbog toga je javnost i ostala u šoku kada je nakon 10 godina odlučila da svog učitelja glume, Miroslava Miku Aleksića, prijavi za seksualno zlostavljanje i reši da ga pravno goni - ispričao je za "Alo!" izvor blizak popularnoj glumici.

Kako nam je rekao, dugogodišnje seanse i odlazak kod psihologa pomogli su joj da ojača, prihvati da ono što joj se desilo nije njena krivica, kao i da je njena dužnost da o tome javno progovori.

Milena Radulović

Alo! Nenad Vujanović

Milena Radulović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

- Plašila se osude javnosti, pitanja šta je čekala do sada, zašto je ćutala, zbog čega je odlučila da baš sada progovori... ? Za sve postoji razlog i sva ova pitanja imaju svoj odgovor, ali će on, nažalost, do okončanja istrage ostati nepoznat javnosti - ispričao je izvor za "Alo!". Kako nam je rekao, psihoterapeut je u razgovoru sa Radulovićevom saznao da ona radi na scenariju za seriju "Učitelj" prema događaju koji joj se desio i podržao ju je u tome.

- Milenin terapeut smatra da je ideja da se ekranizuje ono što je ona preživela veoma dobra, iz više razloga. Pre svega kako bi svi videli šta se dešavalo iza zatvorenih vrata ugledne škole glume, ali i da ona sama, prolazeći kroz proces stvaranja: pišući, snimajući, a na kraju krajeva i glumeći sebe, prevaziđe traumu koju je doživela. Da ojača psihički i fizički - ispričao je izvor "Alo!".

Milena Radulović, kako smo saznali, o tome je razgovarala i sa svojim mentorom Draganom Bjelogrlićem kod kojeg je trenutno na masteru, ali i sa drugim glumcima, producentima...

- Svi su podržali njenu ideju da snimi seriju po istinitom događaju, ali i da ona u njoj zaigra sebe samu, tačnije, osobu koju je silovao njen učitelj. Smatraju da niko neće bolje odglumiti situacije i osećaj koji je imala dok je zlostavljanje trpela, te da će na najbolji mogući način dočarati kako se žrtve silovanja osećaju dok se zlostavljanje dešava, kroz šta prolaze psihički, fizički, duhovno... - ispričao je izvor "Alo!".

Inače, scenario za projekat "Učitelj" glumice Milene Radulović nalazi se u ranoj fazi. Naime, za sada postoji samo sinopsis koji će se razrađivati. Prvi je uvid u njega imao Dragan Bjelogrlić, a trenutno je u rukama Dušana Bulića, sina Vanje Bulića. O ovoj seriji, ali i samom se*sualnom zlostavljanju koje je navodno pretrpela, glumica Milena Radulović ne želi više da se oglašava. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (1)

pančevka

02.02.2021 18:42

au šta sve neće izmisliti ,kakve gadosti neće ispričati samo da bi našla sponzore za svoj film koji treba da se zove:Danijela 2.Neke profesije su toliko sitote u idejama da su im plagijat i blato jedine inspiracije.