MILENA I DRAGAN SU SE VENČALI NA PAUZI ZA RUČAK: A ova čuvena srpska glumica je bila njihova kuma

Venčali se 1971.

Milena Dravić i Dragan Nikolić
Milena Dravić i Dragan Nikolić, Foto: Privatna arhiva

Milena Dravić preminula je u 79. godini života u Beogradu. Glumica će biti sahranjena u Aleiji velikana proed supruga Dragana Nikolića. 

Jedna od najvećih ljubavi na srpskoj glumačkoj sceni koja služi za primer svima jeste ljubav Milene Dravić i Dragana Nikolića. Venčali krajem decembra 1971. godine, a upoznali su se na snimanju filma „Horoskop“, 1969 godine. Milena je već tada već bila popularna, dok je Gaga radio na četvrtom filmu.

- Kad sam joj prišao, imao sam utisak da je devojka iz kraja koju poznajem ceo život. Upravo u tome je njena prava veličina. Osvojila me je svojom neposrednošću i normalnošću - govorio je Nikolić.

- Snimali smo u Zvezdarskoj šumi, dramu Duška Radovića „Kako su se volele dve budale“. U pauzi za ručak, Dragan i ja smo skoknuli do Opštine Vračar da se venčamo - prisećala se Milena.

- Na putu do Opštine pridružila nam se Seka. Ona i Dragan su bili dobri prijatelji, družili su se još na FDU, gde su bili klasići. Kad smo zvanično postali bračni par, otišli smo na ručak. Posle smo se vratili u Opservatoriju na Zvezdari i nastavili snimanje kao da se ništa nije dogodilo - dodala je Milena.

- Dragan i ja smo bili kao brat i sestra. Kad mi je rekao da se „smuvao“ s Milenom, ja sam mu samo rekla: „Nemoj da me lažeš“. Milena je bila zvezda, mada je za njega ubrzo postala njegova Milena - rekla je Seka Sablić jednom prilikom.

Milena Dravić
Milena Dravić, Foto: Dejan Briza/Alo!

  PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi