Glumci iz serije "Porodica" u Amidžiju
Printscreen
Glumci iz serije

Printscreen

Glumci iz serije "Porodica" u Amidžiju, Foto: Printscreen

Večerašnji gosti Ognjena Amidžića su glumci popularne serije "Porodica".

Mirjana Karanović, Milan Marić, Mima Karadžić, Tatjana Marković i reditelj serije Bojan Vuletić su se dotakli brojnih tema vezanih za seriju o kojoj bruji ceo region.

Ognjena Amidžića je zanimalo i kako se Mima snašao na snimanju i kako mu je legla uloga..

Glumci iz serije

Printscreen

Glumci iz serije "Porodica" u Amidžiju, Foto: Printscreen

- Kad sam dobio scenarijo, svidelo mi se, Nebojša Pavković kog tumačim bio je cenjeni načelnik generalštaba, on je čovek koji je imao raspravu sa ovim, sa onim, sviđa mi se uloga,.U tom periodu sam bio jako zaljubljen i nije me zanimalo šta se dešava, imao sam preča posla. Na osnovu onoga što je napisano ja sam radio, nisam imao nikakvu predstavu. Taj tekst napisan je dijaloški - rekao je Karadžić.

Amidžić se osvrnuo i na Milana Marića koji tumači Čedu Jovanovića, te ga je zanimalo kakvo je njegovo shvatanje serije jer je u to vreme bio jako mlad..

Glumci iz serije

Printscreen

Glumci iz serije "Porodica" u Amidžiju, Foto: Printscreen

- To je svima uticalo na život, upijaš informacije, shvataš da je neki haos. Bilo je zanimljivo kako je to sve krenulo, najveći uspeh svih nas je da se upravo distanciramo i uđemo čisti u to bez šta ko misli privatno. Priđeš ulozi što čistije, u nekim trenucima smo se svi pitali šta mi to radimo - rekao je Milan.

Bojan Vuletić

AmiDži Šou/printscreen

Bojan Vuletić, Foto: AmiDži Šou/printscreen

A onda je progovorio i Bojan Vuletić, reditelj serije.

- Inspirisalo me to da se 20 godina od tog događaja obeležava ove godine. To je veliki period koji je dovoljan da na neki način možemo da imamo distancu i na drugi način posmatramo situaciju. Prilazak takvim likovima je pre svega važan u onom delu ne samo izgleda nego da glumci veruju u ideju. Zanimljivo mi je šta je ljudsko u idolima i vladarima. Ja mislim da su neki Slobini potezi bili loši, ali on nije bio jedini krivac, ali serija nije o tome - istakao je Bojan.