KAO NA AUTOBUSKOJ STANICI Menjala partnere kao čarape: "Lekari, glumci, voditelji..." Bivše supružnike povezuje bitna stvar

I njega je probala

 

Nataša Janjić
Nataša Janjić, Foto: Instagram

Hrvatska glumica Nataša Janjić imala je zanimljiv ljubavni život sve dok se krajem 2018. u tajnosti nije venčala s ortopedom Nenadom Medančićem, a nedavno je napunila 38 godina zbog čega su portali detaljno pisali o njenom ljubavnom životu.

Romansa Nataše i ortopeda započela 2017, a par je sve dugo držao u tajnosti. Bilo je leto, povukla se iz javnosti i provodila vreme s Nenadom. Putovali su po Španiji i Portugalu i tamo shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

Petar Strugar
Petar Strugar, Foto: printscreen

Nekoliko meseci nakon povratka u Hrvatsku par se venčao. Supružnici su u februaru ove godine dobili sinčića Tonija. Nedavno se na Instagramu pohvalila kako joj je upravo ova godina bila najlepša.

Pre Nenada Nataša je ljubila slikara i grafičkog dizajnera Pera Mrnarevića. Pre slikara ova glumica bila u vezi sa dizajnerom Samirom Šećerkadićem.

Natašu su povezivali i sa Goranom Bogdanom i Petrom Strugarom, a interesantno je da njih dvojica sada glume u novoj sezoni "Senke nad Balkanom".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Petar Strugar je nedavno raskinuo sa devojkom, a ovde pročitajte šta se zapravo desilo.

A godine 2016. volela je i zagrebačkog ginekologa Marka Kisića koji je u Hrvatskoj veoma uticajan.

S voditeljem i televizijskim producentom Joškom Lokasom bila je četiri godine u vezi dok se 2012. nisu venčali. Rastali su se nakon godinu i po, a ovaj ljubavni odnos nije prošao bez drame.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Naime, 2009. Nataša je radila na filmu "Kenjac" reditelja Antonia Nuića tokom kojeg su njih dvoje započeli ljubavnu vezu.

Kad je došao red na premijeru, ona se nije se pojavila, a nagađanja su odmah krenula. Tada se verovalo da je razlog treća strana - oženjeni Joško Lokas s kojim je Nataša prevarila Antonia.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi