"SEKA SABLIĆ NE DAJE SAVETE" Marko Janketić otkrio kakva je legendarna glumica kada se ugase kamere, pa joj na jednoj stvari posebno zahvalio (FOTO)

"Retko daje sugestije ili savete, ali kad to učini, pogodi u centar. Seka je svakako jedan od divova naše glumačke scene"

Marko Janketić
Marko Janketić, Foto: screenshot

Emitovanje humorističke serije „Tri muškarca i tetka” počelo je s emitovanjem, a jedan od glumaca koji ima zapaženu ulogu Marko Janketić, dotakao se rada sa legendarnom glumicom srpskog glumišta Sekom Sablić.

Seka Sablić
Seka Sablić, Foto: Ataimages

- Seku je dovoljno gledati kako radi i već naučiš nešto. Retko daje sugestije ili savete, ali kad to učini, pogodi u centar. Seka je svakako jedan od divova naše glumačke scene - ističe glumac, dodajući da je ova serija komedija karaktera i situacije, tako da je bezmalo svaka scena bila smešna ili duhovita na neki način, ali i najlepše je kada se ljudi iza kamere nasmeju ili odreaguju pozitivno - poručio je Janketić.

U filmu zbog koga je plakala cela Srbija "Dara iz Jasenovca", Marko Janketić igra jednu od glavnih uloga, šta je mladi glumac rekao o ulogi ustaše koju je igrao, saznajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Marka Janketića mnogi pamtne po seriji "Ubice moga oca", gde sa Vukom Kostićem igra jednog od dva glavna inspektora.

Povezane vesti

 • Korisnik: BGD
  25/02/2021 - 11:37
  prokleti milovci i srbimrsci u beogradu..svaki srbin treba da vas kamenuje i da vas protera iz Srbije
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi