SEĆATE LI SE BAKE IZ FILMA "RANE"? Malo ko zna da je ona majka legendarnog srpskog glumca: Jedva je preživela porođaj, a evo šta je obeležilo njen život! (FOTO)

Malo ko zna da čuveni glumac Miki Manojlović potiče iz glumačke porodice!

 

insta
Foto: Printscreen / Youtube

Snimio je kultne filmove u srpskoj kinematografiji ali se može pohvaliti i kada je internacionalna karijera u pitanju.

Jedan od filmova po kom je ostao zapamćen je film " Rane". Međutim manje je poznato da je u filmu bila angažovana i njegova majka, takođe glumica Zorka Manojlović. Iako je imala bogato glumačko iskustvo u tom filmu je postala prepoznatljiva mlađim generacijama.

insta
Foto: Printscreen / Youtube

Iako nisu delili kadar, Zorka je odglumila lik koji u prisustvu unuka Švabe i njegovog druga Pinkija konzumira marihuanu. Zorka se pojavljuje u jednoj sceni koja je postala antologijska iako ostvarenje obiluje nezaboravnim replikama i scenama.

Iako nije bila željna popularnosti u retkim intervjuima pričala je da je jedva preživela porođaj, a nije krila ni kako je Miki imao teško ali srećno detinjstvo. Čak je prodavala i suprugove kapute kako bi mogla da mu priušti lepo odrastanje.

Predrag Miki Manojlović
Foto: Printscreen Youtube

I više je nego jasno na koga je Miki nasledio talenat. Zorka je preminula 2013. godine u 85. godini života. Dugo je bila član pozorišta Boško Buha. Mikijev život zasigurno je obeležila gluma i stvaralaštvo čemu se posvećuje podjednako kao i na početku karijere iako se bliži osmoj deceniji života, a skromnost je zahvaljujući vaspitanju i dan danas jedna od njegovih vrlina.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi