Ljubav iz osvete
promo
Ljubav iz osvete

promo

Ljubav iz osvete, Foto: promo

Kao što je najavljeno, uskoro na TV Pink počinje sa emitovanjem nova visokobudžetna turska serija "Ljubav iz osvete", u kojoj glavne uloge, Suhan i Džesura, tumače poznati glumci Tuba Bujukustun i Kivanč Tatlitug.

Tubu smo već imali priliku da gledamo u seriji "Ljubav i novac", koja se emitovala na TV Pink, kada je osvojila simpatije domaće publike. Sa druge strane, Kivanč više od decenije gradi imidž bosforskog TV princa. Omiljen u naciji, srećno oženjen lepoticom Bašak Dizer, uspešan i veoma popularan, čini se da Kivanč živi život iz snova.

Ljubav iz osvete

promo

Ljubav iz osvete, Foto: promo

Međutim, upravo je snimanje prema rečima kritike, najbolje melodrame "Ljubav iz osvete", unelo nemir u njegov ljubavni i porodični život. Iako turski Bred Pit važi za dobrog momka, kom je porodica, a posebno majka Nurtun, uvek na prvom mestu, izgleda da preko nekih poteza nije mogao da joj pređe.

Nije tajna da se Nurtun nije pojavila na venčanju svog sina u Parizu, pravdajući to lošim zdravstvenim stanjem, mada su turski tabloidi uveliko pisali kako je besna zbog sinovljevog izbora i nezadovoljna snajkom.

I taman kad se prašina oko toga slegla, Nurtun je ponovo imala ishitrenu reakciju, ovog puta veoma javno. Naime, posle scene u kojoj se njen sin poljubio sa Tubom u seriji "Ljubav iz osvete", Nurtun je na društvenim mrežama ostavila komentar koji je nagovestio da bi više volela da joj upravo Tuba bude snajka.

Ljubav iz osvete

promo

Ljubav iz osvete, Foto: promo

- Kakva hemija. Gledate najlepši ljubavni par! - napisala je Nurtun.

Ovo je razbesnelo i Kivanča, ali i njegovu suprugu Bašak, nakon čega je usledilo i Nurtunino javno izvinjenje.

- Još jednom sam pogrešno shvaćena. Mnogo volim sina i nikada ga ne bih povredila. Ipak, izvinjavam se što sam bila nepravedna prema snaji, iako sam svojim komentarom samo želela da podržim njihovu glumu u seriji "Ljubav iz osvete" - poručila je tada Nurtun.

Da li je njihova gluma zaista toliko dobra, i da li je Nurtun u pravu kada govori o Kivančovoj i Tubinoj hemiji, videćete uskoro na TV Pink, kada serija "Ljubav iz osvete" počne sa emitovanjem.