VOLEO JE DA SE SEĆA DETINJSTVA Majka Nebojše Glogovca preminula je od tuge za sinom, a on je o njoj govorio najlepše reči!

Bili su srećni jer je uspeo!

Nebojša Glogovac
Nebojša Glogovac, Foto: Dejan Briza/Alo!

Milena Glogovac je preminula od tuge za sinom Nebojšom, a glumac je o njima tokom života govorio sa najvećim poštovanjem i ljubavlju.

"USNULA JE U GOSPODU NAŠA DRAGA MILENA" Preminula majka Nebojše Glogovca! Nikad nije prežalila smrt sina!

 

Bio im je zahvalan na mnogim pruženim iskustvima i dobrom porodičnom vaspitanju, a reči kojima ih je opisivao su prepune topline.

MARIJA ORŠIĆ JE NAJVEĆA MISTERIJA 20. VEKA! Hitler ju je slušao, komunicirala je sa duhovima, a gledamo je i u seriji “Senke nad Balkanom"

"Roditelji su mi iz Nevesinja. Majka mi je iz Nevesinja, otac sa Dramiševa, sela udaljenog jedno 30 kilometara od Nevesinja. Mi smo otišli odande u mojoj šestoj – sedmoj godini. To je bio veliki kulturološki zemljotres. Ogromna je razlika u mentalitetima između Nevesinja i Trebinja i tog nekog mentaliteta u Opovu, tog nekog banaćanskog fazona. Te promjene sredine su uticale na moju prilagodljivost, napor da shvatim druge", pričao je Nebojša Glogovac u emisiji "TV lica - kao sav normalan svet", koja je snimana 2010. godine.

Nebojša Glogovac, mama
Nebojša Glogovac, mama, Foto: Printscreen

"NORMALNA JE I NE KORISTI BOTOKS" Poznata glumica zapušila usta svima koji osuđuju Kijanu Rivsa zbog odabira devojke! Svet je na trenutak umuknuo!

Opisivao je kako ga je deda Gavrilo u selu vodio da jaše konja, a kad bi došao, deda bi mu rekao: "Evo meni moga vojvode". Kako kaže – to je jedno iskustvo koje niko koga zna nije imao, "da živiš u kući u selu leti gde nema struje i vode, gde je tišina, plašćenje sena leti, voda iz čatrnje se pije"

KAO DA SU NASLUTILI TRAGEDIJU! "Senke" dale omaž Marku Nikoliću! Napustio nas je 20 dana pre ove jezive scene, a evo šta je po scenariju bilo predviđeno!

Knjiga žalosti, Nebojša Glogovac
Knjiga žalosti, Nebojša Glogovac, Foto: Alo!/Vladimir Milovanović

 

Na pitanje kako su njegovi roditelji Hercegovci, a posebno otac koji je svešteno lice, reagovali na vest da je odlučio da studira glumu, on je detaljno opisao taj trenutak.

 

"Po mom utisku moji roditelji su ponosni i srećni što sam ja uspešan u svemu tome. Kad sam upisao Akademiju i došao kući, otac mi je čestitao, to je bila jedna od prvih stvari na kojoj mi je on čestitao u životu. Uvek su mi roditelji govorili – to je sve za tvoje dobro, to radiš za sebe. Izljubio me od srca, vrlo srećan što sam se ja našao u tome. Majka se plašila boemskog života i tog kako glumci žive, ali šta će, morala je da se pomiri s tim. Imao sam sreću što moji roditelji, iako ti hercegovački krajevi u ovdašnjim glavama zvuče kao tvrdi kamen, ipak, oni i taj narod imaju filozofsku širinu, taj narod ima dobro poznavanje ljudi i načina kako s ljudima. Moj otac je s 14 godina otišao na Bogosloviju, završio je i teološki fakultet, što nije lako. Negde je kroz studije i svoje poimanje sveta dobio drugu širinu, tako da me nije sputavao preteranom strogošću", govorio je Nebojša.

SRBIJA BRUJI O OVOME! Nedopustiva greška u prvoj epizodi "Senki nad Balkanom"! Žestoko se obrukali! (FOTO)

Nebojša Glogovac
Nebojša Glogovac, Foto: Promo

 

Kako je tada ispričao, neke stvari su se podrazumevale kod oba roditelja, ali odrastanje nije bilo preteško.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi