Lidija Vukićević
Printscreen
Lidija Vukićević

Printscreen

Lidija Vukićević, Foto: Printscreen

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od poželjnijih dama na našoj javnoj sceni. Čini se da što je starija, sve bolje izgleda, a u prilog tome najbolje ide njen izgled.

O njenom ljubavnom životu se ne zna mnogo. Osim oca njene dece, retko koji muškarac sa kojim je bila je poznat javnosti, ali sada se na Instagramu pojavila fotografija koja je zaintrigirala sve znatiželjnike i Lidijine obožavaoce.

U pitanju je zgodni fudbaler Lazar Jeremić Jera koji je svojim šarmom i blistavim osmehom ostavio bez daha izazovnu glumicu, zbog čega je odabrala da baš sa njim provede noć u jednom prestoničkom restoranu.

Iako su bili na javnom mestu, Lidiju i Jeru to nije sprečilo da uživaju i u potpunosti se opuste, o čemu svedoči i ruka fudbalera koja je završila negde u predelu kolena fatalne Lidije. 

Lidija Vukićević

Printscreen

Lidija Vukićević, Foto: Printscreen

 

Komentari (4)

Manja

03.09.2018 13:53

Dosta vise o Matorki.Sa svojih 56 godina se ne ponasa primereno.I neka vec jednom ukloni to gnezdo sa glave. Nije vise siparica,ali klimaks cini svoje.

Nikola

03.09.2018 15:34

Jeste u godinama ali dobro se drzi svaka cast.Bolja od nekih od 30

duska

03.09.2018 15:53

na drugoj slici radio dooobroooo ... fotosop ! Lice uze- sise manje.I neka radi sta god hoce,ali ne trti se svakog dana polugola u novinama !!

Dora

03.09.2018 16:00

E,super,sad ću ja da zbarim njenog sina