EKSKLUZIVNO ZA ALO! Lidija Vukićević i Boris prijateljstvo su započeli u kultnoj seriji "Bolji život", glumica je Komnenića smatrala članom porodice, a sada se dirljivim rečima oprostila od njega!

Glumac Boris Komnenić preminuo je danas u 64. godini života posle duge i teške bolesti

Lidija Vukićević
Lidija Vukićević , Foto: printscreen

Glumica Lidija Vukićević istakla je za Alo! da ju je vest o smrti Komnenića duboko pogodila jer je Borisa doživljavala kao člana porodice.
- Borisa sam mnogo volela jer je bio poseban, nije bio od onih ljudi koje ne možete da zavolite na prvu. Njega je trebalo upoznati, a oni koji su imali tu privilegiju, voleli su ga beskrajno. Bio je mlad i mogao je još da poživi - rekla je Lidija koja se prisetila i njihovog poslednjeg susreta.

- Primetila sam da je dosta smršao, znam da se dugo borio sa dijabetesom... Nismo imali priliku da se viđamo svakodnevno, ali svaki put kada bismo se sreli, nastavili bismo kao da se ništa nije dogodilo. Dok smo snimali „Bolji život“ bili smo kao porodica i tako smo zaista nastavili da funkcionišemo do danas. Mnogo smo se voleli i nikada se nismo posvađali na snimanju, što je zaista fenomen - rekla je glumica za Alo!

Naime, Vukićevićeva se i na svom Instagram profilu oprostila od svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege:

Lidija Vukićević
Lidija Vukićević, Foto: instagramprintscreen

- Moj Boki, moj televizijski brat... i bio si brat, prijatelj, bio si veliki i poseban, neka ti je laka zemlja. Uvek ću te voleti - napisala je Lidija.

Podsetimo, od Borisa su se oprostile mnoge glumačke legende, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi