Serija Ubice mog oca
Instagram/ubice_mog_oca
Serija Ubice mog oca

Instagram/ubice_mog_oca

Serija Ubice mog oca, Foto: Instagram/ubice_mog_oca

Krenuli smo sa lešom male Milice, pronašli ko ju je ubio, ali radnja iz prve sezone je višeslojna pa ima materijala i za nastavak priče. Mogli bismo da kažemo - biće još leševa", kaže za "Blic" scenaristkinja serije.

- A sad ozbiljno. Priča zaista traži nastavak - neka se niko ne brine - glavni glumački trojac, Vuk Kostić, Tihomir Stanić i Marko Janketić, ostaje. I, naravno, stiže još novih glumaca", kaže za Nataša Drakulić, scenaristkinja serije "Ubice mog oca", TV sage koja je sve iznenadila popularnošću i potpuno začarala publiku.

Poslednja epizoda emitovana je dan nakon Nove godine i konačno otkrila ono što su svi priželjkivali da saznaju, a to je ubica male Milice Despotović.

A glavni junak serije, inspektor Aleksandar Jakovljević, nije otkrio ono što je najvažnije, a to su ubice njegovog oca, policajca koji je stradao na dužnosti. Misterija oko tog ubistva opseda mladog i ambicioznog inspektora, koji je tražeći ubicu Milice Despotović, bogate naslednice, zamalo ušao u vir iz koga nema izlaza.

Spasle su ga ljubav i devojka Jelena, koja na kraju prve sezone biva ranjena. Još jedna misterija koja je ostala nerešena. Hoće li Jelena preživeti i sa kim će mladi i zgodni inspektor završiti: sa Marijom (Katarina Radivojević), koja nosi njegovo dete ili Jelenom (Nina Janković)?

 

Komentari (5)

nikola

04.01.2017 20:53

Mogli bi u nastavku da uzmu i nekog Glumca, promene scenaristu i redatelj i svakako novog tonca!

nedjo

04.01.2017 21:09

serija vam je toliko dobra da masturbiram kada krene spica

Peki

04.01.2017 21:42

@nedjo - A ja grunem kao da sam se najeo pasulja. Serija je na nivou gledalaca Pinka.

Кутузов

04.01.2017 21:53

Серија је добра,доста народа је гледало.Коме се не свиђа,има турских серија у то време.

lola

05.01.2017 00:19

odlicna serija!