"POSLE BI ME MRTVU IZNELI" Lena Kovačević progovorila o životnom strahu

Nije sigurna u to!

Lena Kovačević
Lena Kovačević, Foto: Promo

Lena Kovačević otvorila je dušu i progovorila o očekivanjima za narednu godinu.

Pevačica je istakla da uvek želi zdravlje bliskim ljudima, kao i lepa, nova iskustva.

"Ne volim da mislim da je ijedna godina upala u neku rutinu. Sviđa mi se da isprobavamo nove stvari, da sebe kreativno produbljujemo, posebno u poslu kojim se bavim. Volim da doživim nešto novo. Radujem se novim koncertima. Ako pričamo o privatnim planovima, s obzirom na to da imam dvoje male dece, nijedan dan nije isti, veoma sam uzbuđena povodom dolaska 2020. godine", kaže Lena.

Lena  Kovačević, Marko Luis
Lena Kovačević, Foto: Promo

Na pitanje šta bi ona novo u životu probala, odmah odgovara:

"Što se tiče adrenalinskih sportova, mene bi možda mrtvu posle izneli. Ne mislim na nova iskustva tog tipa. Ali, na primer, ljudi ne znaju da volim da ronim i volela bih kada bih se ove godine osmelila i otišla da naučim da ronim na dah. Mi smo kao deca mnogo vremena provodili na moru i more mi je prirodna sredina... Pučina mi je jako bliska, a plivanje mi je jedan jedini sport koji već pet godina upražnjavam, nekoliko puta nedeljno. Za mene je plivanje neopisiva sreća. Voda odnosi jednu negativnu energiju, jedni uđemo, drugačiji izađemo. Ona je čistač naše energije. Ne samo fizički, znači mi i psihički i duhovno. Uvek se osećam bolje posle. Nije da nisam probala i druge načine vežbanja, ali plivanje mi najviše odgovara", kaže Lena.

Lena Kovačević
Lena Kovačević, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Božić će tradicionalno proslaviti sa porodicom, a priznaje da mlađi sin još uvek veruje u Deda Mraza.

"Za Božić sam uvek s porodicom, a trudim se da ga uvek provedemo u duhu i tradiciji. A i ove godine ćemo biti u Božićnom seocetu kod Hrama, tako će biti i 2020. godine", zaključila je Lena.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi