Laži joj ugrozile posao: Zlatu Numanagić svi pamte kao Lolu Golubović, a glumica tumači lik najveće srpske herione! (VIDEO)

Alo.rs/D.M/V.J. | vip 2020-07-01 15:08:57 2020-07-01 15:08:57

Umetnica za portal Alo.rs o svom angažmanu i gorućem savremenom fenomenu!

Alo/Dejan Briza

Zlatu domaća publika najviše pamti po ulozi Lole Golubović u seriji "Srećni ljudi", pored toga imala je i zapaženu ulogu u TV ostavrenju "Nemanjići - rađanje kraljevine", ali ova umetnica, iako je u penziji, aktivno se angažuje u pozorištu, ali i na malim ekranima.

Numanagićeva se zbog lažnih informacija susrela sa neprijatnošću koja je lako mogla negativno uticati na njen glumački poziv, jer je pre četiri godine privremeno počela da se bavi ugostiteljstvom u inostranstvu.

- Pre četiri godine, moja prijateljica i ja smo držale restoran u Albaniji, u Sarandi, u jednom prelepom mestu na moru, prekoputa Krfa. Te godine, 2016. smo i završili, pošto je dogovor bio da kada ja dobijem moj posao moram da izađem iz tog posla. Tako je i bilo - otkriva umetnica za naš portal i dodaje:

- Na društvenim mrežama su izlazile informacije da ja kelnerišem po Albaniji, što nije tačno. To ometa moj posao, pošto ljudi misle da ja nisam ovde - govori naša sagovornica.

Zlata je progovorila o trenutnom glumačkom angažmanu i o ulozi koja je zahtevala temeljnu pripremu.

- U penziji sam. Nisam ni u jednoj institucijalizovanoj kući. Radim dosta u "Pozorištancetu Puž", imam četiri naslova. Igram nekoliko predstava u privatnoj produkciji o Nemanjićima i o Svetom Savi. Već nekoliko sezona smo zapostavili predstavu o Milunki Savić, zove se "Legija časti". Glumim našu najveću heroinu, moguće da je najveća i u svetskim okvirima, pored Jovanke Orleanke - govori Numanagićeva za naš portal.

Kako je proticala priprema za ulogu velike istorijske ličnosti Milunke Savić i kakav je stav glumice Zlate Numanagić o fenomenu elitne prostitucije pogledajte u videu ispod teksta:

 

Pročitajte i:

 

 

Expand player
Pogledajte više