Sin preminule Isidore Bjelice, Lav Pajkić u ispovesti za "Alo!": "Mama je prerano otišla, bez nje nećemo biti isti!"

Porodica nije bila spremna na ovaj udarac!

Isidora Bjelica
Foto: E-stock

Srpska književnica Isidora Bjelica preminula je u sredu uveče u 52. godini života. Iako je skoro deset godina vodila bitke sa kancerom koji joj se prvi put pojavio krajem 2012. godine, rat sa ovom opakom bolešću nije uspela da dobije!

Isidora je iza sebe ostavila ćerku Vilu, sina Lava i supruga Nebojšu, koji su joj uvek, kako je i sama isticala, bili velika podrška. 

Hrabra, mudra i spremna da se bori za život, Bjelica je ipak digla ruke od sebe poslednjih nekoliko meseci, a čak je i javno molila svoje prijatelje da se pomole bogu za njenu dušu, kako bi je što pre uzeo u Carstvo nebesko.

Isidorin sin Lav Grigorije Pajkić u ispovesti za „Alo!“ nakon mamine smrti kaže da porodica nije bila spremna za ovako veliki udarac, uprkos tome što su znali koliko je Isidorina bolest uznapredovala.

Isidora
Foto: Printscreen/Instagram

- Ne znam šta bih vam rekao... U stanju sam šoka! Vest me je zatekla potpuno nespremnog, iako čovek nikada nije spreman da izgubi roditelja, koliko god godina da ima. Kako ovo izdržati... - rekao nam je Lav na početku razgovora za koji je jedva smogao snage.

Kako nam je rekao, iako je bio svestan svega, kao i težine bolesti s kojom se njegova majka godinama borila, verovao je da će, kao i uvek do sada, ona pobediti.

- Bolovala je od najgoreg oblika kancera i prognoze lekara nikada nisu bile dobre. Uprkos tome, uspevala je da ih opovrgne i da živi osam godina s tom bolešću - rekao je za „Alo!“ Lav.

Majku će, kako kaže, pamtiti kao najdragoceniju osobu u životu, koju je prerano izgubio.

Isidora Bjelica sa porodicom
Foto: E-stock

- Hvala svim ljudima koji su bili uz nju i bili deo njenog života. Više ništa neće biti isto, mi bez nje nećemo biti isti. Ne znam kako ću dalje... - rekao je Lav i dodao:

- Vili je najteže. Ona je najmlađa je i bila je jako vezana za mamu... - jedva je izustio Lav, a onda se potpuno slomio i počeo da plače.

Zahvalio nam se na pozivu i prekinuo je vezu.

Lavova mama Isidora često je putem društvenih mreža delila savete svojim pratiocima, a poruka koju je objavila pre nekoliko godina, ponovo je postala viralna i otkriva suštinu njenih problema.

- Nisam jela ni kobasice ni slaninu niti pušila cigarete, ni pila alkohol. Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima... 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi