Milena Dravić i Dragan Nikolić
Privatna arhiva
Milena Dravić i Dragan Nikolić

Privatna arhiva

Milena Dravić i Dragan Nikolić, Foto: Privatna arhiva

Milena je bila prava diva, glumica sa energijom, a svojim šaramom osvojila je sve! Milena je iza sebe jostavila brojna vredna filmska, serijska, televizijska i pozorišna ostvarenja. Mnogi nisu znali da je sa svojim partnerom, Draganom Nikolićem dala dečaku novac koji mu je bio potreban za operaciju. 

PROČITAJTE JOŠ:

Priča koja je raznežila, a o kojoj Dragan i Milena nikada javno nisu govorili, govori o njihovom nesebičnom i velikodušnom činu.

Naime, njih dvoje su imali automobil "golf", koji je već je bio vremešan, a kako su večito morali da ga guraju kako bi upalio, rešili su da u ona najteža vremena prikupe novac i kupe nov automobil. Krenuli su u kupovinu, ali njihov stari automobil nije hteo da upali, te su se vratili u stan da pozovu nekoga da ih odveze.

Milena i Dragan sve ove godine nisu dozvolili da ta priča dospe u javnost. 

Ovu informaciju je prenela Tanja Peternak, kojoj je Milena svojevremeno bila gost u emisiji, a dečak je tražio pomoć, ne bi li otišao na operaciju očiju. Milena i Dragan nikada nisu želeli javno da govore o tome.

"Po Mileninoj reakciji, kada sam joj pomenula tu anegdotu, videlo se koliko su oni skromni i humani ljudi. Oni su učinili mnogo dobrih dela u životu, ali od toga nikada nisu želeli da dižu medijsku pompu", rekla je Tanja i dodala:

"Žao mi je što nikada nisam upoznala Dragana, više puta smo se dogovarali da gostuje u mojoj emisiji, ali smo čekali da završi svoju knjigu, pa da imamo povod, ali se to, nažalost, nikada nije dogodilo. Dragan je bio divan i prijatan čovek, svet je izgubio mnogo njegovim odlaskom", rekla je voditeljka.

Milena Dravić i Dragan Nikolić

Privatna arhiva

Milena Dravić i Dragan Nikolić, Foto: Privatna arhiva