Senke nad Balkanom 2
Screenshot
Senke nad Balkanom 2

Screenshot

Foto: Screenshot

Glumica i voditeljka, Milica Tomašević, pojavljuje se u drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", gde je pažnju privukla vrelim kadrovima sa Aleksejem Bjelogrlićem.

Naime, u petoj epizodi koja će na malim ekranima tek biti emitovana.

PROČITAJTE JOŠ:

Milica je rođena 1992. godine u Kosovskoj Mitrovici, a kao glumica se široj javnosti prvi put predstavila 2017. godine u seriji "Komšije", gde je tumačila lik Dragoslave Bešić.

Pažnju je privukla i ulogom Maruše Pavlović u seriji "Vojna akademija", a igra i u filmu "Ekipa".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Tomasevic (@mtomasevic222) on Apr 3, 2019 at 7:29am PDT

Sudeći po njenim fotografijama na društvenim mrežama izuzetno voli putovanja, a muškarci ne ostaju imuni na njene obline.

U drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom" tumači prostitutku i u petoj epizodi ima intimne scene sa Aleksejem Bjelogrlićem, sinom Dragana Bjelogrlića, koji je krenuo očevim stopama i otisnuo se u glumačke vode.

Milica se aktivno bavi i voditeljskim poslom, a trenutno vodi emisiju "Luda narodna noć" na RTS-u, zajedno sa kolegama Marijom Veljković, Žarkom Stepanovim i Brankom Jankovićem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Tomasevic (@mtomasevic222) on Aug 11, 2018 at 10:00am PDT

BONUS VIDEO:

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!

 

Željko Joksimović po prvi put otkrio detalje upoznavanja sa Jovanom! Ono što je pronašao kod nje je presudilo!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 20.11.2019. 10:15 Već godinama uživaju u skladnom braku! Foto: Dejan Briza/Alo! Poznati pevač Željko Joksimović se prisetio jednog od prvih sastanaka sa lepom voditeljkom, pa priznao da ga je nakon kratkotrajnog dvoumljenja s nogu oborilo kada je u njenom automobilu pronašao - svoj album.